Wrap up Oh My Book-a-thon

Afgelopen donderdag startte de read-a-thon van Oh My Book. Ik had me opgegeven als weekdeelnemer. Gisteren was de laatste dag, helaas heb ik niet zoveel gelezen, ik ging een weekendje weg, ik moest werken. Maar mijn doel van twee boeken heb ik wel gehaald.

Ik heb Simon vs. the homo sapiens agenda gelezen en Dwaal Eiland, beide erg leuke boeken waar je binnenkort de recensies van kan lezen. Hopelijk heb ik de volgende read-a-thon wat meer tijd om te lezen.

Heb jij je doel behaald? Ben je tevreden over hoeveel je gelezen hebt?read

7 gedachtes over “Wrap up Oh My Book-a-thon

  1. Mijn doel van drie boeken gelukkig gehaald en daar ben ik best blij om. Als ik minder had gelezen zou ik niet zo tevreden met mezelf zijn geweest…
    Ik vond het echt een leuke readathon met al die challenges, leessprinten, winacties en twitter chats 🙂

  2. Ik vond het echt heel leuk met al die challenges en het contact met de andere lezers. Eigenlijk schrok ik er van dat ik toch nog één boek per dag heb kunnen lezen, want uiteindelijk kwam er nog vanalles tussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.