Tipje van de sluier dinsdag

Het is weer dinsdag dus tijd voor een nieuw tipje van de sluier. Ik ben net begonnen in het boek: To all the boys I’ve loved before van Jenny Han. Ik heb er nog niet zo heel veel in gelezen maar ik vind hem tot nu toe leuk om te lezen. Dus hier mijn tipje van de sluier:

“This is how Margot and Josh got together, . In a way I heard it from Josh first.” ( p.32 ) 

van: Goodreads

 

Als je benieuwd bent naar het boek hier een korte beschrijving.

Lara Jean keeps her love letters in a hatbox her mother gave her. One for every boy she’s ever loved. When she writes, she can pour out her heart and soul and say all the things she would never say in real life, because her letters are for her eyes only. Until the day her secret letters are mailed, and suddenly Lara Jean’s love life goes from imaginary to out of control… ( van: Goodreads )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: