Boek Haul juli 2015

Alweer een maand die afgelopen is, ben ik de enige die het jaar wel heel erg snel vind gaan? Maar goed het einde van de maand betekend ook een nieuwe haul. Dus hier de boeken die ik deze maand gekocht of ontvangen heb.

Bij de bookdepository bestelde ik To all the boys I’ve loved before en P.S. I still love you van Jenny Han. Het eerste boek heb ik al gelezen en vond ik erg leuk, binnenkort verschijnt mijn recensie en op dit moment ben ik P.S. I still love you aan het lezen en ook die vind ik erg leuk.

1

Ook bestelde ik het boek Geek Girls unite, ik vind het leuk om te lezen over de geek cultuur en als het dan ook nog eens over vrouwen/meisjes gaat vind ik het helemaal leuk. Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit boek.

2

Ook bestelde ik het tweede deel van Ms. Marvel, ik vond het eerste deel zo leuk en had zo’n spijt dat ik deel twee niet meteen gekocht had en nu kan ik dus verder!

3

Ook Aristotle and Dante discover the secrets of the universe komt bij de bookdepository vandaan, ik heb al zoveel goede dingen gehoord over dit boek. Dat ik besloot om het toch ook maar eens te gaan lezen.

4

Dwaaleiland, tja wat moet ik daar van zeggen. Het is echt een guilty pleasure maar wat is het een leuk boek! En tja Disney vind ik altijd erg leuk!

7

Ook over het boek Simon vs. the homo sapiens agenda had ik al veel gehoord. Ik twijfelde heel erg, maar wat ben ik blij dat ik dit boek ben gaan lezen. Echt super leuk!

6

Nadat ik echt ontzettend enthousiast was over The kiss of deception wist ik dat ik het tweede deel zeker wilde lezen, dus deze heb ik meteen besteld en wow wat is hij goed!

Na het doen van een test op het internet kwam er uit dat ik Witch hunter moest gaan lezen. Ik las waar het boek over ging en werd nieuwsgierig. Ook dit boek heb ik inmiddels gelezen en wow hij is echt goed!

 

Het boek Pupil heb ik ook nog binnen gekregen, en gisteren gelezen dat de schrijfster naar Nederland komt dus dan kan ik hem mooi laten signeren!

Voor de feelgood leesclub van Hebban mocht ik het boek Het museum van zonderlinge zaken lezen, binnenkort verschijnt mijn recensie online

5

Als laatste heb ik het boek Ink and Bone gekocht, dit boek had ik al een tijdje geleden besteld maar nu is hij dan eindelijk binnen!

 

Als laatste geen boek maar wel iets heel tofs namelijk mijn Luna Lovegood wand! Wow wat ben ik hier ontzettend blij mee! Luna is echt mijn favoriet karakter uit de serie.

8

 

Welke boeken heb jij deze maand gekocht/gekregen?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

7 augustus 2015 at 17:47

Zitten enkele mooie boeken tussen en ook een tweetal waarvan ik wat ben gaan opzoeken die heel interessant klonken!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tipje van de sluier dinsdag

4 augustus 2015

%d bloggers liken dit: