Tipje van de sluier dinsdag

Dinsdag dus tijd om met jullie te delen wat ik aan het lezen ben. Op dit moment is dat Pupil van Julie Kagawa. Ik heb nog niet veel boeken over draken gelezen dus dat maakte mij erg nieuwsgierig naar dit boek. Ik moet zeggen dat ik hem ook echt heel goed vind! Dus hier mijn tipje van de sluier:

“De soldaten hadden me door. Ik was die ochtend al twee keer neergeschoten.” ( p. 250 ) 

Voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar waar dit boek over gaat:

Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon.

Ember en haar broer Dante zijn jonge draken die voor het eerst worden losgelaten in de mensenmaatschappij. Eén zomer lang mogen ze als gewone tieners van hun relatieve vrijheid genieten vóór Talon beslist over hun toekomst. Broer en zus vermaken zich uitstekend met vrienden aan het strand, maar vooral de opstandige Ember wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Een van haar nieuwe vrienden is de knappe, serieuze Garret, van wie ze zeer menselijke kriebels in haar buik krijgt. Wat ze niet weet, is dat Garret is opgevoed met maar één doel: hij moet draken die zich verborgen houden tussen de mensen opsporen en vernietigen… ( van: Goodreads )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: