TTT: Top tien boeken die ik op de gok heb gekozen.

Oke dit is een lastige TTT, want eigenlijk koop je heel vaak een boek op de gok toch? Ik bedoel natuurlijk lees je de flaptekst, bekijk je de cover maar dan nog is het een gok of je het boek echt leuk gaat vinden. Maar goed hier dan toch mijn top 10:

1. Outlander van Diana Gabaldon, ik had de eerste aflevering gezien van de serie en tja het was een gok of ik het boek ook net zo leuk zou vinden. Nog voor de volgende aflevering die volgende week online stond had ik het boek al uit!

2. Fangirl van Rainbow Rowell, dit boek kwam ik tegen bij de Waterstones toen ik in Birmingham was voor een Supernatural Con. Aangezien ik toen ik fangirl modus zat besloot ik het boek te kopen.

3. Red Queen van Victoria Aveyard, vanaf het moment dat ik de cover van dit boek zat wist ik dat ik het wilde hebben al was het alleen al voor de geweldige cover!

4. Harry potter en de philosopher’s stone, verbaasd dat deze in het lijstje staat? Ik zal het uitleggen, ik woonde toen nog in een dorpje, we hadden gelukkig een boekwinkel en tja daar kende ze me natuurlijk! Toen dit boek uitkwam zei de verkoopster van de winkel meteen dit is iets voor jou. Ik vertrouwde blindelings op haar oordeel en ze had gelijk! Het is tot nog toe één van mijn favoriete series ever!

5. Verkikkerd, ik ben niet echt een chicklit fan, maar na het lezen van schrijven kreng wilde ik de rest van de boeken van Lisette Jonkman ook lezen. Dus kocht ik het boek en liet het ook meteen signeren.

6. The girl with all the gifts, er staat als beschrijving ook niet echt veel op de achterkant van het boek, maar ach dat maakt niet echt uit eigenlijk. Ik was meteen benieuwd naar dit boek ondanks dat ik niet echt een idee had waar het over ging.

7. Throne of glass, ja ik had de achterkant gelezen en die sprak me aan maar het bleef een gok om dit boek te kopen. Want ik wist niet zeker of ik het boek leuk zou vinden. Nou daar hoefde ik me geen zorgen over te maken want ben inmiddels echt verliefd op het boek.

8. Shatter me, ook hier had ik eigenlijk weinig over gehoord/gelezen. Maar het boek sprak me aan dus heb ik het gekocht. Inmiddels ook één van mijn favoriete series.

9. Ms. Marvel, oke misschien geen boek maar wel een gok. Ik heb een man die helemaal weg is van Marvel films, maarja ik mis toch altijd een beetje de vrouwen in deze verhalen. Maar dat hoeft nu niet meer. Ms. Marvel is echt super leuk.

10. Death Note, ook dit was een gok, ik ben nooit zo van de manga’s maar deze leek me al zo lang gaaf om te lezen en ik ben blij dat ik het gedaan heb want ik vind hem echt heel goed.

Dat was mijn top tien, ik ben benieuwd naar die van jou!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 augustus 2015 at 11:30

O ja, The Girl with all the Gifts heb ik ook volledig op de gok gekozen. En ik vond het echt een fantastisch boek! Duidelijk een goede gok 😉7 augustus 2015 at 09:53

Fangirl vond ik zo leuK! 🙂7 augustus 2015 at 17:12

The Girl with all the Gifts is geweldig <3 De super korte samenvatting sprak me echt meteen aan 😀Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: