Boekpresentatie Tinteling romance

Toen ik op facebook las dat er een boekpresentatie in Oosterhout gegeven zou worden wist ik dat er heen wilde. Want de meeste presentaties vinden plaats in Utrecht of Amsterdam. Tinteling romance was bij mij nog niet zo bekend, ik heb er ook nog niks van gelezen. Maar daar komt verandering in aangezien ik de twee bundels mee naar huis heb genomen.

Allereerst is de boekwinkel in Oosterhout echt heel mooi en natuurlijk kon ik niet zonder boekenvertrekken. Welke boeken dat zijn zie je aan het eind van deze maand in mijn haul. Wat ik ook erg leuk vond is dat ik een aantal mensen gewoon kende, dit zou ik voor het bloggen nooit meegemaakt hebben.

Uiteindelijk was het natuurlijk tijd om te beginnen met de presentatie. Deze werd gestart door Kate Paris, zij las een stukje voor uit haar verhaal. Ik kan je vertellen ik werd daar meteen nieuwsgierig naar! Na een kort praatje van Lily Frank en Olga over wat Tinteling Romance nu precies was ( bouqet reeks meets chicklit zoals ze het zelf zeggen )kregen we ook nog een stukje uit het verhaal van M.P. Hofstede, dit is een schrijversduo. Daarna kwamen de eerste drie auteurs naar voren om te vertellen over hun verhaal in de bundel, het verleidingseffect. Wat echt onwijs leuk gedaan werd door Olga Hoekstra. Ze stelde vragen om zo wat meer te weten te komen over de auteurs en waarom ze voor dit genre gekozen hadden. Waarom ze nu eigenlijk schrijven en wat hun omgeving ervan vindt dat ze erotische verhalen schrijven.

Hierna was het de beurt aan Tamara Haagmans om een stukje uit haar verhaal te lezen. Ook dit verhaal klonk erg leuk en ik ben er zo benieuwd naar! (stiekem ben ik benieuwd naar alle verhalen haha ).

Hierna volgde zoals Olga het zelf noemde een korte muzikale intermezzo zonder muziek haha. Hierbij werden lootjes uitgedeeld omdat er ook nog een prijs te winnen was.

Na dit intermezzo was het tijd voor de presentatie van Liefde & andere ongemakken. Deze begon met een stukje uit het verhaal van Flore zon. Ook weer zo’n verhaal dat me meteen nieuwsgierig maakte.
Samen met Lily Frank werd Flore ook geïnterviewd door Olga. Wat ik echt heel leuk vond, omdat het je inderdaad de kans geeft om te zien wie de persoon is die het verhaal geschreven heeft. Als afsluiting van deze presentatie heeft Lily Frank een stukje uit haar verhaal voorgelezen. Gevolgd door een kleine primeur want we kregen ook een stukje te horen uit de nieuwe bundel Liefde op Lowlands.

Na de presentatie van de boeken was het de beurt aan Marjolein Mous van Serendipity books. Zij vertelde wat het belang van bloggers is voor nieuwe auteurs en uitgeverijen. Ook beantwoorde ze een aantal vragen. Ik vond het erg leuk dat een blogger aan het woord kwam tijdens een presentatie, dit zie je niet vaak en het voegde ook echt wat toe aan de presentatie.

Na de presentatie was het tijd om je boeken te halen ( als je dit wilde ) en ze te laten signeren. Natuurlijk heb ik dat laten doen! Daarna heb k nog even gekletst met Marjolein en was het tijd om naar huis te gaan. Met een tas vol boeken natuurlijk!

Ik vond het echt een super leuke presentatie en ik vond het super tof dat ik er bij mocht zijn! Ik kijk in ieder geval uit naar alle andere verhalen die nog uitgaan komen bij Tinteling Romance!

5 gedachtes over “Boekpresentatie Tinteling romance

  1. Pingback: Tipje van de sluier dinsdag | Het leven van een Boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.