Tipje van de sluier dinsdag

Oké ik beken ik zit dit berichtje te schrijven op maandagavond….. Maar dat mag de pret niet drukken! Ik zit heerlijk in de tuin te genieten van het mooie weer en de ontzettend leuke bundel: Het verleidingseffect van verschillende auteurs. Het eerste verhaal heb ik net uit, zoals de uitgeverij Tinteling Romance het beschrijft: Romantische erotische chicklit. Ik vind de verhalen echt heerlijk weg lezen zeker op een warme zomerdag! Ik ga na het schrijven van dit bericht beginnen aan het tweede verhaal: Een diep verlangen van M.P. Hofstee. Dus uit dit verhaal deel ik een quote:

“Tijdens een wandeling met mijn moeder in de bossen van Montferland in de Achterhoek, werd het me allemaal duidelijk.” ( P. 59 (

Hieronder een korte beschrijving van het boek zodat je een beetje een idee hebt waar de verhalen over gaan:

Het Verleidingseffect is een Tinteling Romance Verhalenbundel met drie erotische chicklits van drie

bron: http://tintelingromance.blogspot.nl/

nieuwe, Nederlandse schrijftalenten. Laat je verleiden!

In Het Verleidingseffect [Kate Paris] verdwijnt Mila’s blijdschap over haar nieuwe baan meteen als ze dankzij Lars uit het team gezet wordt. Tijdens het stappen besluit ze hem een koekje van eigen deeg te geven. Maar wie is daar uiteindelijk het slachtoffer van?

Verleiding is een wispelturig iets; geen orgaan zo onvoorspelbaar als het hart.

Lottes leven is vastgelopen in Een Diep Verlangen [M.P. Hofstee] en daarom besluit ze om een voetreis te ondernemen vanuit Amsterdam naar Santiago de Compostela. De reis wordt nog spannender als de knappe Ben halverwege opduikt. Maar hij heeft zo zijn eigen duistere redenen om deze voetreis te ondernemen.

Een diep verlangen is soms het enige wat je nodig hebt om bergen te verzetten of… om ze te voet te doorkruisen.

Als Lisa in Dit is Liefde [Tamara Haagmans] een lootje bij de plaatselijke scoutingvereniging koopt, doet ze dat meer als gift dan om daadwerkelijk te winnen. Als dan blijkt dat ze de eerste prijs – een parachutesprong! – heeft gewonnen, staat ze dan ook niet echt te trappelen. Eigenlijk is de knappe instructeur de enige reden die ze kan verzinnen om de sprong ook echt te wagen. Maar is hij wel de juiste persoon voor haar?

We denken dat we weten wat liefde is, maar kunnen we de liefde ooit echt helemaal kennen? ( van: Goodreads )

Als je nu meer wil weten over de andere bundels en verhalen kun je eens op de website van Tinteling Romance kijken door HIER te klikken. Ook ben ik afgelopen zaterdag bij de boekpresentatie van de twee bundels geweest en een verslag daarvan vind je HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.