Recensie: Liefde en andere ongemakken van verschillende auteurs.

van: Goodreads

Titel: Liefde en andere ongemakken
Auteur:
Lily Frank, Roos Hart, Flore Zon, Viola Bos
Pagina’s:
170
Taal:
Nederlands
Uitgever:
Tinteling Romance

Het verhaal:

Bundel met vier sexy en humoristische verhalen.

In Boetiek van Begeerte (Lily Frank) ontmoet Valentina een aantrekkelijke klant in de lingeriewinkel van haar vriendin. Helaas komt hij lingerie uitzoeken voor zijn vriendin…
In een winkel kun je alles begeren, maar liefde is niet te koop.

In Verliefd op Valentijn (Roos Hart) komt kraamhulp Merel in de problemen als ze valt voor de charmes van Fabian, de vader van baby Valentijn.
Een baby doet je hart smelten, een sexy vader doet je hart sneller kloppen.

Voor Iris wordt het in Opnieuw Opstarten (Flore Zon) allemaal wel erg ingewikkeld als ze tijdens haar pauze met haar ex Arthur de knappe Kelvin tegenkomt. Is ze in love of toch meer in lust?
Een computer met problemen start je gewoon opnieuw op, maar werkt het ook zo in de liefde?

Tot slot lijkt in Schot in de Roos (Viola Bos) heimwee studente Rosa haar uitwisselingsreis naar Schotland een heel stuk minder leuk te maken. Dan komt ze Oliver tegen, haar sexy Schotse buurman. Bij hem voelt ze zich thuis, maar hoe zit het met die andere dame in Olivers kamer?
Cupido heeft zijn pijlen gericht op Rosa en Cupido mist nooit!
(van: Goodreads )

Mijn recensie:

Ook dit is weer een verhalenbundel en deze zal ik hetzelfde recenseren als de bundel  . De verhalen in deze bundel spelen zich allemaal af rond Valentijnsdag.

 

Boutique van begeerte van Lily Frank
Het eerste verhaal speelt zich af in een lingeriewinkel. Als dat geen romantische setting is die eigenlijk als locatie al wat erotiek in zich kan hebben dan weet ik het ook niet meer! Maar ja de meeste mannen die daar komen hebben al een partner natuurlijk.

Gelukkig is dit geen verhaal vol vreemdgaan want als ik eerlijk ben hou ik daar niet zo van.

Ik vond de plottwist die er in zat wel heel erg leuk! Al had ik na het lezen over het briefje wel een klein ideetje wie het kon zijn.

 

Valentijn van Roos Hart
Dit verhaal had ik in eerste instantie weer wat moeite mee, een man die net papa is en daar wordt je dan verliefd op. Euhm nee, dat spreekt me niet echt aan. Ik als mama zou het echt niet tof vinden haha. Maar dit komt allemaal later in het verhaal wel weer goed.

Wat het verhaal voor mij toch goed maakte was, dat Merel zelf eigenlijk ook heel goed wist dat dit niet kon en ook niet meteen gewoon met hem tussen de lakens sprong.

Het einde van dit verhaal vond ik echt heel mooi, het cirkeltje was echt weer een beetje rond voor mijn gevoel.

 

Opnieuw opstarten van Flore zon.

Uit dit verhaal werd ook een stukje voorgelezen tijdens de presentatie. Dat maakte me wel heel erg nieuwsgierig naar het verhaal. Helemaal omdat het onderwerp eens iets heel anders was. Hier was een meisje dat eigenlijk in een relatie zat, ook al hadden ze een pauze ingelast. In dit verhaal merk je echt dat Iris aan het denken wordt gezet, is de pauze definitief of toch niet? Ik ga natuurlijk niet verklappen hoe het afloopt. Maar ik vond het wel leuk om een verhaal te lezen waar de liefde al in aanwezig was en het niet zo duidelijk is of ze er met die ene nieuwe leuke jongen vandoor gaat of toch voor het vertrouwde kiest.

 

Schot in de roos van Viola bos.

Als jong meisje durfde ik echt niet in het buitenland te gaan studeren, nu ik wat ouder ben denk ik wel eens: Tja dat had best leuk kunnen zijn. Daarom vind ik het dus leuk om daar over te lezen. Zo heb ik toch een beetje het idee dat ik ook in het buitenland gestudeerd heb haha. Dit verhaal vond ik eigenlijk vooral heel schattig en lief. Ik kan me zo goed voorstellen dat Rosa heimwee had, je komt in een vreemd land en ook nog eens op een plek waar je eigenlijk liever niet zou willen zijn. Het lijkt me dan erg moeilijk om open te staan voor andere mensen.

Het feit dat Rosa dit wel doet is eigenlijk heel moedig van haar en zoals ik al eerder heb gezegd, is dit verhaal echt heel lief. Het zijn echt net verliefde mensen die graag bij elkaar willen zijn.

 

Eindoordeel:

Ook deze bundel is weer erg leuk, ik ben echt fan van de bundels van Tinteling Romance. Ze zijn heerlijk om te lezen en je vliegt er echt doorheen. Dus ook deze bundel is echt een aanrader!

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tipje van de sluier dinsdag

18 augustus 2015

%d bloggers liken dit: