Tipje van de sluier dinsdag

Ik had zin in een lekker dik boek, dat bedacht ik me zaterdag. Ik was in Utrecht en liep daar tegen het boek The name of the wind van Patrick Rothfuss tegen. Dit boek staat al heel lang op mijn lijstje en nu heb ik hem dan eindelijk. Ik ben er ook in begonnen en tot nu toe vind ik hem erg goed! Dus hier mijn tipje van de sluier.

By this time our wagons were drawing attention. Trip was doing some jugling.

van: Goodreads

were putting on an impromptu string-puppet show. I was watching my father from the back of our wagon” ( p. 56 )

Benieuwd naar waar dit boek over gaat? Lees het hieronder:

Told in Kvothe’s own voice, this is the tale of the magically gifted young man who grows to be the most notorious wizard his world has ever seen. The intimate narrative of his childhood in a troupe of traveling players, his years spent as a near-feral orphan in a crime-ridden city, his daringly brazen yet successful bid to enter a legendary school of magic, and his life as a fugitive after the murder of a king form a gripping coming-of-age story unrivaled in recent literature. A high-action story written with a poet’s hand, The Name of the Wind is a masterpiece that will transport readers into the body and mind of a wizard.( van: Goodreads )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: