De Lobsters book tag.

Afgelopen week werd ik door Lieke van Make it personal getagd om de Lobsters book tag te doen. Super leuk natuurlijk, maar het was wel een tag waar ik eens even over na moest denken! Maar hier dan toch mijn ingevulde tag:

 1. Freddie: Een boek dat qua uiterlijk niet overeenkomt met de inhoud van het boek (mag positief of negatief ingevuld worden).

Hier ga ik voor de versie van Shatter me die ik heb, de voorkant van dit boek vind ik echt heel lelijk           maar de inhoud is echt heel goed!!!

Van: Goodreads
 1. Hot Ribena: Een boek dat niemand geweldig vindt, maar jij echt het einde vindt!

Oei dit vind ik een hele lastige, maar ik denk dat ik hier voor hetzelfde boek ga als  ook voor Shiver.           Ik ben echt groot fan van de schrijfstijl van Maggie Stiefvater. En dit boek vond ik prachtig.

 1. Lobster: Als je een karakter uit een boek kon kiezen die jouw lobster is en voor eeuwig bij je zou blijven, wie zal dat dan zijn?

Tja die is niet moeilijk en gelukkig zijn er ook boeken van Supernatural, dus ik ga lekker voor Dean            Winchester!!!

Ik en Jensen

 1. Carmen: Een boek waarbij je eerst een sterk gevoel tegen had, maar uiteindelijk prachtig vond toen je het las. Outlander van Diana Gabaldon, ik had niet verwacht dat ik het echt heel goed zou vinden. Het is behoorlijk dik en er zit niet zoveel spanning in als in andere boeken die ik lees. Maar wow ik was echt omver geblazen door het boek, ik vond hem super goed!

 

 1. Ham / Sannah: Je favoriete book ship (boekenkoppel) allertijden.

Raven en Alexander uit de Vampire Kisses serie van Ellen Schreiber.

 

 1. Robin: Griffoendor, Ravenklauw, Huffelpuf of Zwadderich?

  Bij alle tests die ik doe kom ik uit bij Ravenklauw en om eerlijk te zijn ben ik daar zeker wel tevreden mee! Bovendien zit mijn favoriete karakter Luna Lovegood ook op deze afdeling!

 1. ”One for all and all for me”: Een boek waar je van houdt waarin een vriendschap een belangrijke rol speelt.

Tja hier kan ik me geen andere serie dan de Harry Potter serie voorstellen. Deze hoort hier gewoon           thuis.

 

 1. Een boek dat zo buiten jouw straatje valt maar wat je uiteindelijk toch enorm kon waarderen.

  The book thief, dat is eigenlijk niet een boek dat ik snel op zou pakken. Maar op één of andere manier heeft dit boek mij echt gegrepen. Het is een super mooi verhaal met een heel bijzondere verteller.

 

Nu de mensen die ik tag: Marjolein van Serendipity books, Liesbet van Zwartraafje en ik weet niet of ze al getagd is maar Ellis van Door Ellis. Succes met invullen!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 augustus 2015 at 11:48

Leuk om te lezen dat jij Shiver ook heel leuk vond 😀 Ben ik gelukkig niet de enige, haha :p En Deaann, jaaa, Dean <3Eline
25 augustus 2015 at 21:41

DEAN!!!!!
Ik vind het zo geweldig dat meerdere mensen Supernatural karakters kiezen. Toen ik de tag maakte bedacht ik me niet eens dat dat een optie was… Darnit, jullie verslaan me in mijn eigen tag! MAAR SUPER LEUK INGEVULD! 😀Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

100 followers op bloglovin'!

25 augustus 2015

%d bloggers liken dit: