Boek Haul Augustus 2015

Pfff ik heb weer een hoop nieuwe boeken verzameld deze maand! Dus laten we maar beginnen met deze haul!

1

 

 

2

Het boek Lockwood & co stond al op mijn lijstje, maar ik had hem nog steeds niet gekocht. Toen ik hem vorige week in Amsterdam vond voor 7  euro twijfelde ik geen moment, ik heb hem meteen gekocht en ik ben dan ook heel benieuwd naar dit boek. Het boek End of days is het laatste deel in de trilogie en ik ben erg benieuwd hoe het afloopt.

3

Noughts and crosses is een boek dat al een hele tijd op mijn wishlist stond, telkens ging hij toch niet mee of in het virtuele winkelmandje. Maar dit keer besloot ik dat het tijd was om hem toch echt mee te gaan nemen. The final empire is een boek dat me na het lezen van de achterkant meteen aansprak. Ik lees op dit moment graag wat meer fantasy boeken en dit boek leek me een mooie toevoeging aan mijn boekenkast.

4

The name of the wind en The wise man’s fear heb ik beide van mijn moeder gehad. Ik ben op dit moment The name of the wind aan het lezen. Wat een super mooi boek! Dit boek heeft me echt uit mijn leesdip gerukt, oké ik ben er al twee weken in bezig maar ja ik vond het ook nodig om veel series te kijken ( *kuch* Dr Who *kuch* ). Maar ik vind het een echte aanrader!

5

Het verleidingseffect en Liefde & andere ongemakken heb ik gekocht bij de boekpresentatie van tinteling romance. Beide boekjes had ik binnen een dag uit en zijn echt super leuk!

6

Duizend schitterende zonnen is een boek dat ik misschien niet heel snel gekocht zou hebben, maar iemand in één van mijn whatsapp groepjes raadde het boek aan. Dus ik ben heel benieuwd, het klinkt in ieder geval als een heel mooi boek. Marionet kreeg ik thuisgestuurd als onderdeel van het young-adult abonnement en heb ik inmiddels ook al gelezen. Ook een erg leuk boek en ik ben benieuwd naar het volgende deel.

7

Afgelopen donderdag ben ik naar een meeting geweest van een young-adult pagina op facebook. Er was een loterij en ik mocht een boek uit zoeken. Dat werd stormgevaar, ik ben erg benieuwd naar dit boek. Een heel bijzonder meisje was een verassing, mijn eerste recensie boek! Wow wat was ik trots toen deze binnenkwam. Ik heb hem inmiddels ook al gelezen en mijn recensie verschijnt morgen.

8

You’re never weird on the internet ( almost ), ik ben echt fan van Felicia Day. Alles wat ze doet vind ik leuk! En ze is ook nog eens ontzettend aardig. Dus dit boek moest ik wel hebben! Rat queens is een graphic novel waar ik al veel over gehoord heb en ik ben nu toch wel erg benieuwd!

9

The word of Ice and Fire zag ik liggen in de boekhandel in Utrecht en hij was echt goedkoop! Dus die kon ik niet laten liggen natuurlijk!

 

Dit was mijn haul, welke boeken heb jij verzameld deze maand?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 augustus 2015 at 09:34

Echt een super mooie haul!Cynthia
31 augustus 2015 at 11:45

zit er goed uit! ga zeker wat van deze boeken ook lezen 🙂31 augustus 2015 at 14:45

Leuke haul! Ik ben net begonnen in The Screaming Staircase. Hij is leuk tot nu toe. Maar het is dan ook Jonathan Stroud. 😉31 augustus 2015 at 16:05

Leuk dat het zo’n gevarieerde buit is. Zo kan je alvast goed afwisselen tijdens het lezen.31 augustus 2015 at 16:55

Wauw, ik viel er even stil van. Wat een hoop mooie boeken!2 september 2015 at 10:22

Wow, wat een stapel! Zelf ben ik ook erg benieuwd naar Rat queens. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De vakantie is weer voorbij

30 augustus 2015

%d bloggers liken dit: