Boeken meenemen

Ik neem altijd een boek mee, ook al kan ik niet lezen. Ik voel me gewoon kaal zonder een boek. Ik ben vast niet de enige boekenworm die dat heeft. Maar ja dan komt het, je boek meenemen. Een e-reader is makkelijk een hoesje erom en het is klaar. Maar een boek zit vaak los in je tas, bij al je andere spullen.

Nu vind ik het geen probleem dat mijn boek er gelezen uitziet. Dat vind ik zelfs mooi, dat je aan je boek kan zien dat het gelezen is. Maar scheuren, nattigheid en het omvouwen van de kaft daar ben ik dan weer minder fan van.

Nu zag ik dat Best of YA books een mooi sleeve had ontwikkeld waar je je boek in kan doen. Ik was erg enthousiast, tot ik zag dat deze niet zo groot waren. Dus ja die viel eigenlijk meteen al af. Een hele tijd had ik dus niks, tot ik afgelopen week in een winkeltje was en een toilettas tegenkwam. Ja je leest het goed een toilet tas!

Hij was heel goedkoop en ruim! Ik was meteen enthousiast en heb hem dus mee genomen. Ik had de week ervoor in Amsterdam een aantal leuke buttons gekocht. Deze heb ik op het tasje gespeld en ik heb een extra tas om mijn boeken. Ik kan ze nu toch met een geruster hart meenemen dan dat ik eerder deed.

Hoe vervoer jij je boeken, doe je ze gewoon los in je tas? Of doe jij er ook iets omheen? Ik ben benieuwd.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 september 2015 at 13:26

Wat een slim idee; en nog een schattig tasje ook! Ik ben veel te schijterig om mijn boeken mee te nemen in mijn tas, haha.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Versatile blogger award

5 september 2015

%d bloggers liken dit: