Ruilavond Adr. Heinen Den Bosch

Toen Emmy van Zon en Maan bekend maakte dat ze ging proberen een ruilavond te organiseren bij Adr. Heinen was ik meteen enthousiast. Dit is nog eens dichtbij in mijn eigen stad. Ik heb niet zoveel lef als Emmy om dit soort dingen te regelen, dus bij deze bedankt Emmy!

De voorpret begon al met het uitzoeken van boeken, nou ja pret…. het blijft moeilijk om afscheid te nemen van je boeken. Maar om eerlijk te zijn ben ik uiteindelijk heel blij dat ik het gedaan heb. Ik heb zoveel boeken die in de kast liggen die ik nooit meer ga lezen of zelfs nog nooit heb gelezen. En op deze manier krijgen ze een goed huisje.

De avond zelf vertrok ik met een boodschappenkarretje vol boeken naar de boekwinkel. Ik was van plan toch echt met minder naar huis gegaan dan waarmee ik gekomen was. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. uiteindelijk kan ik je mede delen is dit me gelukt. Soms heb ik twee boeken geruild voor één. En soms mochten mensen boeken ook gewoon meenemen.

Dit was de stapel waarmee ik vertrok:

Dit is wat ik heb meegenomen:

Ik ben blij met de boeken die ik heb kunnen toevoegen. En ik hoop dat iedereen blij is met de boeken die ze hebben geruild met mij. Ik wil ook Adr. Heinen bedanken omdat ze de deuren van hun prachtige winkel voor ons geopend hebben. Ik hoop dat we dit vaker kunnen doen!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

7 september 2015 at 09:26

Ik vond het echt super leuk dat je er was!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Versatile blogger award

5 september 2015

Tipje van de sluier dinsdag

8 september 2015

%d bloggers liken dit: