Tipje van de sluier dinsdag

Vorige week dinsdag alweer, kreeg ik het boek, Queen of shadows binnen van Sarah J.Maas. Nu zal ik nooit onder stoelen of banken steken dat ik deze serie echt heel goed vind. Maar door wat gebrek aan leestijd heb ik het boek gewoon nog niet uit. Dus hier een tipje van de sluier:

“He’d never heard so many words from her at once, had never…never even known she had a sister. Or that she was an aunt. ” ( p. 182 )

Ik vind het boek heel goed, maar om niets te spoilen zal ik er geen beschrijving van het boek bij doen. Wel deel ik nog even met jullie de ongelooflijk mooie cover!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

12 september 2015 at 11:56

ben eind van de maand jarig en heb het voor me verjaardag gevraagd. en weet wel dat het een van de eerste boeken is waar ik dan aan ga beginnen. ben dol op deze serie. en ja die cover is zeker erg mooi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: