TTT: Top tien boeken waar je niet in durft te beginnen.

Ik vind de top tien invullen de laatste tijd best lastig. Gewoon omdat ik vaak niet tot tien kom. Aangezien ik op het moment dat deze blogpost online komt op vakantie  ben heb ik toch besloten een poging te wagen zodat er in ieder geval iets verschijnt. Dus bij deze mijn poging tot de top tien:

  1. De verre kust van Diana Gabaldon, ik zie gewoon een beetje op tegen de dikte van het boek. Ze zijn vaak prachtig maar niet altijd vol met actie. Het gaat echt om de personages.
  2. A storm of swords van Georger R.R. Martin eigenlijk hetzelfde als hierboven. Het is een ontzettend dik boek.
  3. Clockwork princes van Cassandra Clare, ik ben gewoon bang voor het einde…..
  4. De schaduw van de nacht van Deborah Harkness, ook een heel dik boek en ik weet niet waarom maar ik blijf er telkens langs lopen.
  5. Verslingerd van Lisette Jonkman. Ik vond Verkikkerd zo leuk dat ik bang ben dat het gaat tegenvallen.
  6. The scorch trials van James Dashner, ik heb dit boek waarschijnlijk niet gelezen voor de film uitkomt.Ik vond het eerste boek goed, maar niet zo spectaculair dat ik meteen door wilde in deel twee. Maar ben wel erg benieuwd naar de film.
  7. Het rosie project van Graeme Simsion, dit boek wordt zo de hemel in geprezen dat ik bang ben dat ik het tegen vind vallen.
  8. Voor jou van Jojo Moyes, hetzelfde als hierboven eigenlijk dat boek is zo gehypet dat ik bang ben dat het tegen valt.

Dat zijn ze wel eigenlijk, nou ja toch nog tot 8 gekomen! En jij welk boek durf jij niet aan te beginnen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 september 2015 at 20:06

Ik heb net clockwork princess uit en hij is de moeite waard. Het einde is juist mooi vind ik! Ook al wist ik wel een beetje waar het verhaal naar toe ging aangezien ik alle mortal instruments ook al heb gelezen. Ik zou hem toch gaan lezen als ik jou was!
Toevallig kwam ik echt niet door de scorch trials heen. De maze runner was leuk maar ik vind de scorch trials echt tegenvallen Geen aanrader dus!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: