De eerste serie die ik ga lezen: Throne of Glass

Serie Marathon Banner 

Alhoewel ik nog niet alle boeken heb in deze serie aangezien deel drie nog moet uitkomen heb ik toch besloten om te starten met de serie. Ik heb deze boeken in Engeland gekocht en was meteen verkocht toen ik de beschrijving op de achterkant las. Dus Ik ga nu de eerste twee delen van deze serie lezen! Zodra ik een boek uit heb zal ik er een review van schrijven en als ik beide boeken heb een voorlopige recensie van de serie, ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: