Boek haul september 2015

September is ook weer voorbij, wat gaat een maand toch super snel voorbij. Deze maand ik heb ik niet zoveel boeken als andere maanden toegevoegd aan mijn boekenkast. Maar ik ben zoals altijd trots op mijn mooie Haul!

Als eerste ontving ik deze maand het boek Queen of shadows van Sarah J. Maas. Wat heb ik uitgekeken naar dit boek! En ik kan je vertellen hij is me niet tegengevallen. Als je op de foto klikt kun je mijn recensie lezen.

Deze maand ben ik ook heerlijk op vakantie geweest naar Frankrijk, een dagje Parijs hoorde daar natuurlijk bij. Daar ging ik op zoek naar het boekwinkeltje Shaekespere & co en gelukkig heb ik die ook gevonden. Daar kocht ik deze prachtige edities van Pride & Prejudice en Peter Pan.

Ook kocht ik daar het boek Dangerous women van o.a. George R.R. Martin. Niet te filmen heb ik gewonnen bij DoorEllis!

Ook mijn e-reader heb ik deze maand weer gevoed, met als eerste Queen song een novella van de Red Queen serie. Echt super gaaf! Ben ook zo benieuwd naar het volgende deel van deze serie. Ook kocht ik het boek Dumplin’ dat vind ik dus echt een aanrader! Ik vind het echt een super leuk boek! En al laatste ontving ik van de uitgever het boek Wild storm, dit boek heeft mij echt ontzettend verrast en als je op de foto klikt kun je mijn recensie lezen. 

En welke boeken heb jij deze maand toegevoegd aan je eigen bibliotheek?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 oktober 2015 at 13:15

Die versies van Pride and Prejudice en Peper Pan zijn zo mooi!5 oktober 2015 at 12:27

Wauw nu ben ik toch even flink jaloers op jouw versies van Peter Pan en Pride and Prejudice.. als ik ooit geld heb, dan koop ik al die boeken in die versie. Zoooo mooi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: