Halloween!!!!

Buiten alle andere read-a-longs, marathons en binnenkort ik meen het serieus bestaat mijn blog 1 jaar! Is dit ook mijn favoriete maand van het jaar. Waarom vraag je je af? Nou het is de maand van Halloween!!!

Als er één ding is wat ik jammer vind aan in Nederland wonen is dat Halloween hier niet zo populair is, al begint het wel steeds meer te komen.

Vorig jaar heb ik ook Halloween weken gedaan en dit jaar wil ik dat eigenlijk ook weer doen. Wat houd dit nu precies in? Nou ik ga lekker spannende boeken lezen! Ben nu bezig met Alice in Zombieland dus die past er precies in. Ook ben ik begonnen met de serie The returned ook deze past er perfect in en ik zal hier dan ook een recensie van plaatsen. Verder zal ik weer een aantal dingen gaan bakken. Maar dit heb ik vorig jaar ook gedaan dus die artikelen zijn al te vinden. En ik kan natuurlijk mijn favoriete films niet laten ontbreken. Ik zal hieronder in een kort lijstje laten zien wat er in ieder geval voor deze maand op het menu staat in het teken van Halloween:

 • Boek recensie van Door de zombiespiegel
 • Recensie van de graphic novel Through the woods
 • Recensie The nightmare before christmas
 • Recensie Hocus Pocous
 • Recensie The returned
 • Artikel over mijn favoriete Horror films
 • Artikel over mijn favoriete Villans in boeken
 • Artikel over het boek dat bij de film The nighmare before christmas hoort
 • Artikel over mijn favoriete griezelboeken.
 • Eventueel nog een recensie van het derde deel van de White rabbit chronicle

Dit is wat ik tot nu toe gepland heb, maar er kan nog van alles bijkomen of veranderen natuurlijk.

Wat vinden jullie van Halloween?

5 gedachtes over “Halloween!!!!

 1. Ik vind het ook altijd zo jammer dat het hier zo klein is. Ik vind die verkleedpartijen ook gewoon geweldig. Als je soms die Amerikaanse sminck enzo ziet. Ik zou willen dat het hier meer is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.