Shortlist schrijfwedstrijd Storm Publishers

Alweer een aantal maanden geleden maakte Storm Publishers bekend dat ze een schrijfwedstrijd organiseerde. De winnaar hiervan wint zijn eigen boek! En vandaag mag ik de shortlist bekendmaken, dus zonder verder geklets is hier het hele persbericht:

Dames en heren, jongens en meisjes… we hebben nieuws. GROOT NIEUWS. Veeg je handen nog even een keer af aan je broek en ga ervoor zitten, want … *tromgeroffel* … we hebben de shortlist van onze schrijfwedstrijd!

Voor de schrijfwedstrijd moesten de deelnemers een manuscript schrijven tussen de 50.000 en 90.000 woorden. De verhalen moesten vallen binnen de thema’s Urban Fantasy, YA-Thriller of New Adult. Bijna 60 inzendingen van aanstormend talent bereikten onze inbox.

Wij feliciteren, in willekeurige volgorde:
– David Corradi met Joanna en de storm van steen en vuur.
– Tim Lommerse met Grensland.
– Oli Veyn met De orde van de poortwachters.
– Julia J. Ester met Het spel van de duivel.
– Anita Henriët met Instinct.
– Mascha Schoonakker met Zielverzamelaar.
– Rémon Saaltink met Stilleven.
– Sjoerd van der Heijden met Sunna.
– Jennifer Bonet met Zieldenker.
– Morgan Blade met Muse Academy.

De shortlistjury buigt zich nu over deze tien manuscripten en bepaalt wie een contract krijgt om zijn of haar manuscript uit te geven! De bekendmaking vindt plaats op onze supertegekke YA Book Bash op 15 januari 2016.

We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen voor het feest (we’ll keep you posted), maar we kunnen wel alvast zeggen dat de bovenstaande auteurs op onze viplijst staan om dit moment bij te wonen. Anderen kunnen binnenkort tickets kopen via de Young Adult Shop.

Liefs,

Het Stormteam

Heel veel succes voor iedereen die op de lijst staat!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: