Hoera, Het leven van een boekenworm bestaat 1 jaar!!!

feest banner

Vandaag is het dan zover, mijn kleine blogje bestaat een jaar! Nog steeds blog ik met plezier en ben ik trots op wat ik hier heb neergezet.

Vorig jaar begon ik als zenuwachtig meisje aan mijn eerste blogpost, hopend dat er mensen zouden zijn die het leuk zouden vinden om eens langs te komen en te lezen wat ik geschreven heb. Dit jaar behaalde ik de mijlpaal van 100 followers op bloglovin’ wat ik echt nooit verwacht had!

Ik ben eigenlijk gaan bloggen, gewoon omdat ik het leuk vond om mijn mening over boeken te delen. Nou had ik dat ook kunnen doen op Goodreads of Hebban, maarja je eigen plekje is toch het aller leukste. Bovendien gaf het mij ook de ruimte om andere dingen te delen, zoals hauls, evenementen en ontmoetingen met auteurs.

Inmiddels krijg ik zo af en toe ook een recensie exemplaar toegestuurd, maar ook dat was niet de reden dat ik ben begonnen met bloggen. Ik vond het vooral gewoon erg leuk om met jullie te kunnen delen welke fantastische boeken ik had gelezen, of misschien juist dat ene boek dat ik minder goed vond.

Ook het bezoeken van evenementen is natuurlijk ontzettend leuk, geen evenementen waar ik als blogger voor uitgenodigd was. Misschien dat dit ooit in de toekomst nog gaat gebeuren. Maar evenementen die ik zelf gekozen had, die mij leuk leken, of waar net die ene auteur kwam die ik zo graag wilde ontmoeten.

En last but not least de geweldige bloggers die ik heb leren kennen, de blogs die ik elke keer weer met plezier lees. Dat is echt รฉรฉn van de leukste toevoegingen aan het bloggen. Nu heb ik nog niet zoveel bloggers in het wild ontmoet, zelf te verlegen om op ze af te stappen of te druk om ook maar op te merken wie er om me heen loopt. Maar ook daarop zeg ik: Wie weet, wat het volgende blogjaar mij gaat brengen.

Maar dan nu het allerleukste, want om te vieren dat ik al een jaar lang al mijn boeken avonturen met jullie deel organiseer ik een giveaway! Meedoen is simpel, maar ik zal eerst vertellen wat je kunt winnen:

Giveaway

 • Een cadeaukaart van 15,- euro van Bol.com ( staat nog niet op de foto, maar zit er echt in! )
 • Een leuk notitieboekje
 • Om in je boekje te schrijven een setje pennen
 • Sticky notes om al die belangrijke quotes uit je favoriete boek te markeren
 • En natuurlijk een lekkere snack voor het lezen.

Wat moet je doen om dit leuke pakket te winnen? Dat is heel simpel volg de stappen hieronder:

 • Volg mijn blog op bloglovin’ en laat in de comments weten onder welke naam je volgt. Mocht je niet via bloglovin’ kunnen volgen mag het natuurlijk ook via e-mail! ( Dit is de enige verplichte stap )ย 
 • Volg mijn twitter account en laat hieronder je twitter naam achter ( optioneel )
 • Volg de facebookpagina van Het leven van een boekenworm en laat wederom in de comments je naam achter. ( optioneel )
 • Laat weten in de comments wat je nog mist op mijn blog.

Op 2 november maak ik de winnaar bekend, heel veel succes!

 

43 gedachtes over “Hoera, Het leven van een boekenworm bestaat 1 jaar!!!

 1. Gefeliciteerd! Super leuke blog heb je!! Helaas heb ik geen twitter, dus daar kan ik je niet op volgen. Je blog is echt veelzijdig en ik hoop nog veel meer van je te lezen hihi!

 2. Van harte gefeliciteerd ๐Ÿ˜€ Ik lees je blogjes altijd met veel plezier ^^
  Ik volg je via Bloglovin’ onder de naam Lieke Jongenelis, hetzelfde geldt voor Facebook. Via Twitter volg ik je onder de naam xMakeItPersonal.

  Ik mis eigenlijk niet echt iets op je blog. Misschien zijn wat extra fotootjes bij blogposts wel een leuke toevoeging :3

 3. Hoi, Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog! Wat een leuke winactie graag doe ik mee. Ik zou heel eerlijk gezegd niet zo snel weten wat er op je blog mist. Ik geniet tot nu toe elke keer weer van je recensies en verhalen.
  Ik volg je op bloglovin’ onder de naam Nathalie4410.

 4. Van harte gefeliciteerd! En dat er nog vele verjaardagen van je blog mogen komen! Wat ik wel leuk zou vinden, is dat je wat meer persoonlijke dingen verteld, wat je nog meer bezigheid enzo! Ik vind het altijd leuk om te lezen wie dit nou eigelijk allemaal schrijft!

  Twitter : @dominiquenoah
  Facebook : dominique noah van delft

  Liefs!

  P.S. ik zal een kopje thee op je drinken en proosten met mijn boek!

 5. Wauw gefeliciteerd! Ik doe graag mee met je winactie – wat een toffe spulletjes. Ik volg je al een tijdje op Bloglovin’ onder de naam “Boeken zijn vrienden”. Wat ik mis op je blog? Niks, eigenlijk… ik lees je artikelen met veel plezier! ?

 6. Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog! Nog vele jaren gewenst ๐Ÿ˜‰

  Ik doe graag mee met je giveaway; ik volg je op bloglovin’ (Marcia) en op Twitter (@DareDystopia). Qua feedback op je blog: ik zou het tof vinden om meer foto’s te zien op jouw blog! Verder geen toevoegingen eigenlijk ^^

 7. Super leuk! Ik volg je via bloglovin en fb onder nakita (p) veltman!

  Leuke blog, weer een nieuwe ontdekt altijd leuk en gefeliciteerd met je jubileum!

 8. Gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan!
  Ga zo door.
  Ik vind het enthousiasme in je artikele heel erg aanstekelijk.
  Volg je op bloglovin met Eline Reijers.
  Ik wens je nog vele jaren vol boeken toe.

 9. Gefeliciteerd! Hopelijk hou je het nog jaer lang vol ;).
  Ik doe heel graag mee aan deze gave actie! Wat heb je een gaaf pakket samen gezet zeg. Ik volg je op Bloglovin (The Halfbook Princesses), Twitter (The halfbook Princesses) en op Facebook (Sterre Vreeburg). Nog veel succes met je verdere jare en je leuke blog! Veel liefs, Sterre

 10. Super dat je blog al een jaartje bestaat en je er een winactie aan koppelt. Super leuke pakketje maar laat deze toch aan me voorbijschieten. Ben zeker van plan om je blog in de verdere toekomst meer te gaan volgen ๐Ÿ™‚

 11. Gefeliciteerd met het รฉรฉn jarig bestaan, graag doe ik mee met deze leuke giveaway. Ik volg je op:
  – Fb onder Charissa Crea
  – Twitter onder Blue_Moon129
  – Bloglovin onder Charissa Crea of Bluemoon13 (heb eerlijk gezegd geen idee welke er staat).

  Verder mist er niks op de blog alles is goed en netjes georganiseerd, alles in vindbaar, lekker rustig en het is een hele hele leuke site. Ga zo door!

 12. Proficiat met jou 1 jarig bestaan! Wat een leuke win actie! Ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin, facebook en twitter onder de naam Laure Dombrecht (of Laure_Dombrecht voor twitter). Ik mis niet echt iets op jou blog, ik lees jou recensies heel erg graag en ook je tags vind ik echt leuk om te lezen. Misschien 1 of ander rating systeem toevoegen aan je reviews? Zo kan iedereen snel door klikken naar de boeken die je fantastisch vond (10 op 10 bv) en boeken die je minder goed vond.
  Veel succes nog met je blog!

 13. Proficiat Annabel! Wat gaat het snel hรฉ. De enige feedback die ik kan bedenken is het gebruik van foto’s. Ik lees je blogposts nu al heel graag, maar het lijkt me nog leuker wanneer er af en toe een foto in je posts wordt verwerkt. Ik volg je zowel op Bloglovin, Facebook en Twitter als Zwartraafje.

 14. Aaaaah gefelciteeeerd! Super leuk ;)!
  En ook dat pakketje, wauw geweldig :)!

  Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚
  Ik volg je op bloglovin (Monica Haak)
  Ik like je op Facebook (Monica Haak)
  Ik volg je op instagram (@moniiicaah en @myperfectbooklifeNL)
  Ik volg je op twitter (@boekmonica)

  ๐Ÿ™‚ wat ik mis op je blog? Ik kan zo gauw niets verzinnen ik lees je blog altijd met plezier!

  XXX

 15. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag.
  Ik doe heel graag mee an deze actie.
  Ik volg je overal onder bovenstaande naam, alleen op twitter ben ik ZaanseMayo.

 16. Gefeliciteerd!! Ik volg je onder liesvan88 ๐Ÿ™‚
  Ik mis eigenlijk niets op je blog, dat zou ook lastig zijn omdat het gaat om de boeken die jij leuk vindt ๐Ÿ˜‰ en niet de boekenkeuze van een ander

 17. Gefeliciteerd met je eerste verjaardag! En je leuke nieuwe header! Ik wens je nog vele heerlijke blogjaren vol mooie ervaringen en verhalen! Ik volg je overal, FB (eigen naam) en twitter en Bloglovin’ onder (@)TurtleBookwurm. Je blog is duidelijk en overzichtelijk, je kunt alles vinden en er is niets wat ik mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.