TTT: Top tien boeken die je overal voorbij ziet komen maar zelf nog niet gelezen hebt.

Dit vind ik nou een leuke Top tien, want om eerlijk te zijn zie ik een hele hoop boeken voorbij komen die ik zelf nog niet gelezen heb. Dus laten we snel beginnen!

 1. Vuur en As van Sabaa Tahir. Dit boek zie ik echt iedereen lezen, maar ik heb het zelf nog niet opgepakt. Waarom niet? Tja om eerlijk te zijn weet ik dat zelf ook niet. Ik heb het boek al een paar keer in mijn handen gehad maar op één of andere manier trekt het me nog niet echt.

  (van: Goodreads)
 2. Angst aanjagers van Michael Grant, ook deze zie ik regelmatig voorbij komen, maar ook dit boek heb ik nog niet gelezen.
 3. Seeker van Arwyn Elys Dayton Inmiddels staat hij in de kast maar ik heb hem nog
  ( van: Goodreads )

  niet gelezen.

 4. Percy Jackson serie van Rick Riordan. Deze serie staat in mijn kast en ik ben echt van plan om hem te gaan lezen maar tot nu toe gewoon nog niet aan toegekomen. Misschien eens een eigen marathon gaan houden met deze serie.
 5. Waar het licht is van Jennifer Niven. Ook dit boek heb ik inmiddels in de kast, maar nog niet gelezen. Iedereen is er heel enthousiast over en ik ben nu toch wel echt nieuwsgierig geworden
 6. Silber 2 van Kerstin Gier. Ik heb deel één met heel veel plezier gelezen maar ik heb nog niet de behoefte om ook het tweede deel te lezen.
 7. Invasion of the tearling van Erika Johanson. Ik vond het eerste deel geweldig, maar ik wacht nog even op de editie die past bij de mijne. Anders is er zo’n hoogte verschil en dat vind ik dus wel irritant.

  ( van: Goodreads )
 8. Daar is hij weer….. Clockwork Princess van Cassandra Claire. Ik heb hem nog steeds niet gelezen…..
 9. Lockwood en Co 2 van   . Het eerste deel heb ik echt verslonden maar nog niet toegekomen aan het tweede deel.
 10. Life after death van Stephenie Meyer. Ik was ook een twilight fan en ik heb dit boek ook wel in de kast staan. Maar ik heb hem tot nu toe nog niet gelezen.

Welk boek zie jij vaak voorbij komen en heb je zelf niet gelezen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

22 oktober 2015 at 10:08

Vuur en As is zeker de moeite! En Life and Death lees ik nu! (er staat trouwens StephAnie ipv Stephenie in je artikel ;-)) De rest heb ik ook nog niet gelezen …22 oktober 2015 at 12:08

Clockworck Princess moet je snel lezen! En Vuur en As wordt het volgende boek dat ik ga lezen :322 oktober 2015 at 12:21

An Ember in the Ashes heb ik ook op mijn lijstje staan; ben daar wel heel benieuwd naar. Verder moet je Percy Jackson écht snel lezen, hoor. Geweldige serie! En als je Clockwork Princess gaat lezen, moet je je echt geestelijk voorbereiden haha. Ik heb me toch zitten janken bij dat boek!22 oktober 2015 at 16:09

Vuur en As is het enige boek uit je lijstje dat ik al wel gelezen heb. Dan denk je dat je best wel wat boeken leest en toch zijn er nog steeds zoveel die ik niet ken.23 oktober 2015 at 08:29

VUUUR EN AS!!!!! Uhum, lees dat boek nou gewoon 😉

Verder heel veel overeenkomsten. Ik heb meer leestijd nodig. Ik lees op dit moment btw Leven en Dood – Twilight reimagned. Ik vind het tof 😉27 oktober 2015 at 19:03

Vuur en As twijfel ik nog heel erg over, door alle enthousiasme ben ik wel geneigd het te lezen, maar ik ben het dystopische genre een beetje zat. Zelfde geldt voor de boeken van Victoria Scott: Water en Vuur en IJs en Steen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: