Favoriete Horror films

Bij Halloween denk ik altijd aan enge films. Die films waarvan je het liefst met een kussentje voor je gezicht op de bank gaat zitten en eigenlijk niet durft te kijken. Ik heb mijn top 5 favoriete horror films opgesteld.

  1. A nightmare on elmstreet. En dan niet de remake versie maar het origineel. Ik weet nog dat ik een jaartje of 13 was toen ik deze film voor het eerst zag. Het was op een slaapfeestje met geloof het of niet allemaal meisjes. We hadden allemaal een grote fascinatie voor enge films. Ik durfde echt niet meer te slapen na die film. Het feit dat mensen vermoord werden in hun dromen zorgde er natuurlijk niet echt voor dat ik beter kon slapen. Tot op de dag van vandaag vind ik dit nog steeds één van de beste films.
  2. Halloween, nu ben ik vooral fan van de eerste film. En bij een lijst met favoriete horror films rond Halloween mag deze natuurlijk niet ontbreken. Ik ben iemand die vooral de klassieke horror films leuk vind en dit is wel echt een klassieker!
  3. Dawn of the dead. I love zombies, ik vind ze geweldig! En deze ( ook weer de originele versie ) film vond ik heel erg gaaf. Opgesloten zitten in een winkelcentrum terwijl er zombies proberen binnen te komen. En als ze je dan te pakken krijgen wordt het heerlijk bloederig. Ik hou er van.
  4. The grudge, één van de weinige nieuwe horror films die ik echt goed vond. Ik vond hem zo ontzettend eng, dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds kriebels krijg al ik dat geluid hoor dat zij maakt.
  5. The woman in black, ook al is het een nieuwe film het maakt gebruik van de prachtige techniek dat je eigen verbeelding gruwelijker is dan wat je ziet. De dingen die niet gebeuren voor de camera zijn enger dan de dingen die je wel ziet gebeuren. Bovendien is de sfeer in deze film gewoon ontzettend goed. En dan dat einde, dat ze je aankijkt brrr ik liep ( nou ja waggelde ik was 8 maanden zwanger ) toch met een beetje een angstig gevoel die bioscoopzaal uit.

Hou jij ook van horrorfilms? Zo ja welke is jou favoriet?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Niewe header!!!!

26 oktober 2015

Unboxing van de Owlcrate

28 oktober 2015

%d bloggers liken dit: