Unboxing van de Owlcrate

Na lang wikken en wegen besloot ik vorige maand om me toch op te geven voor de owlcrate. Het idee is dat je elke maand een box ontvangt binnen een bepaald thema. In de box zitten een aantal leuke boekige ( ja ja ik weet dat het geen bestaand woord is maar ik vind het zo’n leuk woord! ) hebbedingetjes en een hardcover boek. Vandaag was het dan zover, de postbode stond aan de deur met mijn mooie owlcrate. Natuurlijk ging ik net eten, moesten de kinderen nog naar bed en moest er nog opgeruimd worden maar uiteindelijk had ik de tijd om hem open te maken. Ik was opgewonden, zenuwachtig en vooral heel erg nieuwsgierig! Ik zal jullie ook niet langer in spanning houden hier is mijn unboxing foto reportage! Ow ja het thema deze maand was: Spooky.

Laten we eerst de prachtige buitenkant even bekijken, echt zo tof! Het kleine uiltje is overigens gewoon van mezelf. En die uilenpootjes zijn die niet ongelooflijk schattig?

DSC_0174 (2) DSC_0175

Vervolgens gaat de doos eindelijk open! Maar ik hou jullie toch nog even in spanning haha

DSC_0176 DSC_0177

Een mooi kaartje waar precies opstaat wat er in de doos zit, maar ja ik heb een hekel aan spoilers dus die lees ik pas achteraf!

DSC_0178

En een mooi overzicht van wat er in in de doos zat, sorry ik bouw de spanning graag op!

DSC_0180

Ten eerste een mooie boekenlegger, waar achterop staat welke scents ze allemaal hebben.

DSC_0181

En natuurlijk het scents zakje zelf, de vampire’s lair ik ben benieuwd, snap ook nog niet helemaal hoe het werkt.

DSC_0184

Vervolgens een leuke pouch met allemaal Poe hoofden erop, ik heb hem meteen in gebruik voor al mijn boekenleggers! De library card die eraan zit vind ik dan weer een tof detail.

DSC_0186 DSC_0187

Ook zaten er twee leuke magnetische boekenleggers in van Craftedvan, hier heb ik al eens besteld en ze zijn super leuk. En wat natuurlijk ook altijd leuk is 25% korting op een volgende bestelling.

DSC_0188

Dan zaten er ook nog deze grappige gummetjes in, ik vind ze in ieder geval erg leuk!

DSC_0189

En als laatste het prachtige hardcover boek. Ik moet zeggen dat ik nog niks gehoord of gelezen heb over dit boek maar het ziet er wel veelbelovend uit!

DSC_0192

En onder de dustjacket ziet hij er ook prachtig uit!

DSC_0196

Bij het boek zaten ook een poster en een brief van de auteur.

DSC_0194 DSC_0191

En dan nog even een overzicht foto van alles wat in de box zat.

DSC_0195

Ik ben echt ontzettend blij met de Owlcrate en ik blijf er dus ook nog wel even lid van. Vonden jullie de unboxing leuk zo met foto’s? Ik ben namelijk zelf niet zo van de video’s, dus vandaar dat ik het met foto’s doe.

17 gedachtes over “Unboxing van de Owlcrate

  1. Hey wat leuk zeg! Dat boek heeft inderdaad een prachtige cover.. die zijkant: amazing! Het is jammer dat ik hier het geld niet voor heb, maar mooi zeg! Wel elke maand die unboxing dan doen! Kan ik meegenieten ^^

    • Ja het is wel jammer dat het zo duur is inderdaad, maar hij is zo mooi! Natuurlijk doe ik iedere maand zo’n mooie unboxing! En de inhoud van het boek is net zo mooi als de cover tot nu toe!

  2. Ik vind zo’n foto-reportage minstens even leuk als een unboxing-filmpje hoor. Die details vind ik super. Zowel de pootjes op de doos als het bibliotheek-kaartje. Echt heel leuk uitgewerkt én het lijkt me super om elke maand zo’n verrassing toegestuurd te krijgen. Oh, ik gebruik het niet-bestaande woord ‘boekige’ ook frequent hoor. Het moest maar niet zo’n leuke woord zijn. 🙂

    • Haha gelukkig ben ik niet de enige die dat woord gebruikt. Ja de details van de box zijn echt heel gaaf. Ik kan niet wachten tot ik de box van volgende maand krijg.

  3. Owlcrate vind ik zo’n geweldig initiatief… Ik hoop dat ze dit ook ooit in Nederland, of in ieder geval Europa gaan doen. Dat zou geweldig zijn!

    Leuke unboxing, ben benieuwd naar hoe het boek bevalt 🙂

  4. Pingback: Blogger Lovin #8 | Zwartraafje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.