Recensie: The nightmare before christmas het boek bij de film

DSC_0197

Deze recensie is een beetje anders dan andere recensies, omdat het gaat om een boek dat gemaakt is naar aanleiding van de film. In het boek zie je hoe ze de verschillende karakters gemaakt hebben, vertellen ze hoe het gefilmd is, enzovoorts.

Al van jongs af aan ben ik ontzettend fan van deze film, ik vind hem gewoon zo leuk! Ik ben buiten fan van deze film ook nog eens groot fan van Disney. Tijdens één van onze tripjes naar Parijs kwam ik dit boek tegen en als fan van de film wilde ik deze natuurlijk hebben. Ik was in eerste instantie bang dat het in het Frans zou zijn maar tot mijn grote verbazing bleek het een Engels boek te zijn!

Wat ik zo mooi vind aan dit boek is dat het eigenlijk precies laat zien hoe deze film ontstaan is. Van het gedicht waar de film op gebaseerd is, tot hoe het nu verfilmd werd. Wat ik ook een ontzettend leuke toevoeging vond aan het boek waren de lyrics van alle liedjes uit de film.

Zoals we van Disney gewend zijn ziet alles er tip top verzorgd uit, het is een interessant boek vol leuke weetjes over de film. Dus als echte fan mag dit boek eigenlijk niet ontbreken in je collectie. Voor de liefhebbers heb ik hieronder nog een aantal foto’s uit het boek.

DSC_0201 DSC_0200 DSC_0199 DSC_0198

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 oktober 2015 at 10:43

Dat lijkt me een heel leuk boek!30 oktober 2015 at 10:52

Hmm, niet een boek dat ik echt zou lezen maar de film wil ik wel graag een keer zien!30 oktober 2015 at 12:05

Deze wil ik ook! Hij is zo pretty 😀Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Favoriete griezelboeken

29 oktober 2015

%d bloggers liken dit: