Book haul Boekenfestijn Eindhoven

Gisteren was het zover, ik mocht weer los op het boekenfestijn. Gewapend met mijn pinpas en een knallende hoofdpijn helaas ging ik op weg naar het boekenfestijn. En ik heb weer een hele stapel meegenomen zoals je hieronder kunt zien.

 

DSC_0202

Zo’n stapel is mooi, maar natuurlijk laat ik ook even beter zien welke boeken ik heb gekocht. Te beginnen met de hele Guild huntes serie, hij lag er compleet, hij leek me leuk dus hij ging mee in het mandje.

DSC_0203

Ook kwam ik drie boeken tegen in de soulmates serie, de meeste mensen die deze serie gelezen hebben zijn er heel enthousiast over dus ik dacht die neem ik ook mee.

DSC_0204

Versplinterd en De laatste liefdesbrief zijn van die boeken die ik al heel vaak in mijn handen heb gehad en die me heel leuk lijken maar steeds niet mee gaan. Nu kon ik ze niet laten liggen.

DSC_0205

De brug der getijden is ook zo’n boek dat ik al vaak vast heb gehad en nu gaat hij eindelijk mee. Bitter blood is een deel in een serie die ik spaar. Heb nog niet alle boeken gelezen maar ik vind de serie heel erg leuk.

DSC_0206

En tot slot kwam ik ook nog een aantal graphic novels van Game of Thrones tegen. Het zijn geen opvolgende nummers helaas. Maar je moet je verzameling ergens beginnen!

DSC_0207 DSC_0208 DSC_0209

Ben jij ook naar het boekenfestijn geweest? Zo ja welke boeken heb jij gekocht?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 oktober 2015 at 18:41

Toffe aanwinsten. Ik hoop echt dat de boeken van Nalini Singh ook in Mechelen liggen. Die schrijfster staat al eventjes op mijn lijstje met auteurs die ik wil uitproberen.2 november 2015 at 08:03

Leuke boeken! Ik heb ook die Game of Thrones stripverhalen meegenomen, maar niet boek 2, want die had ik al.4 november 2015 at 20:10

Versplinterd en De laatste liefdesbrief zijn zo mooi! <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Signeersessie Julie Kagawa

31 oktober 2015

%d bloggers liken dit: