Signeersessie Julie Kagawa

Al een tijdje geleden maakt Donner Rotterdam bekend dat Julie Kagawa bij hen zou komen signeren. Natuurlijk wilde ik daar erg graag bij zijn, dus ik heb ze meteen een mailtje gestuurd. Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Ik had met Emmy van Zon en Maan afgesproken op het station in Den Bosch en ik had geluk want ze had ook nog een meereis kaartje voor mij. Tijdens de treinreis hebben we vooral veel gekletst over boeken en bloggen en in Tilburg stapte er nog een reisgenootje in.

Eenmaal in Rotterdam, waren we even verdwaald, waar zat de Donner nu ook alweer? Maar ruim op tijd waren we bij de winkel. En wow wat is dat een mooie winkel zeg! Ik wilde natuurlijk ook nog even boekshoppen en ik kan je vertellen dat is geen slim idee met Emmy. Die weet zoveel goede boeken dat je bijna met een kruiwagen naar buiten gaat. Ik heb me weten in te houden,maar welke boeken ik gekocht heb laat ik jullie binnenkort zien in mijn boek haul.

Daarna zijn we vast klaar gaan zitten en voor het eerst in mijn leven volgens mij zat ik ergens op de voorste rij! Voor het signeren was er tijd voor een Q&A met Julie, super leuk natuurlijk en er werden ook echt leuke vragen gesteld. Vervolgens was het grote moment daar dat we onze handtekeningen mochten gaan halen. Super leuk en wow wat is Julie aardig! Ze nam echt de tijd voor iedereen en ook voor de foto’s echt heel erg leuk. Ik ben er in ieder geval met een heerlijk gevoel weggegaan. Ook op de terugweg weer genoeg gekletst met Emmy en op het station was de groet: Tot morgen bij Leigh Bardugo!

Hieronder wat leuke foto’s van vanmiddag.

DSC_0210 DSC_0212 DSC_0213 DSC_0216 DSC_0218

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 oktober 2015 at 10:40

Leuk hoor! Ik heb nog nooit wat van haar gelezen, dus voor mij een beetje nutteloos om te gaan, haha. Maar wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad ?31 oktober 2015 at 11:56

Ik vond het echt super gezellig om samen met je te reizen! 🙂 Tot vanavond!1 november 2015 at 16:11

Zo leuk dat ze echt voor iedereen voldoende tijd kon nemen. Het lijkt me ook heel tof om met twee boekenfans op de trein te zitten. Als je de hele tijd over boeken kan praten is die rit uiteraard zo achter de rug. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: