Releaseparty List & Leugens van Leigh Bardugo

Gisteren was het dan eindelijk zover, de releaseparty van List & Leugens ( Six of crows ) van Leigh Bardugo. En het allerleukste was natuurlijk dat Leigh Bardugo er zelf ook bij was. Natuurlijk kon ik de weg niet vinden, want ja ik was er de dag ervoor nog geweest en had de route meteen weer uit mijn geheugen gewist. Bovendien vond ik het in de ochtend een handig idee om mijn enkel te verdraaien dus ik strompelde zo’n beetje door Rotterdam. Ik had zo mee kunnen lopen in een Zombie walk!

Maar goed toch nog op tijd kwamen we aan ( ik was samen met mijn moeder ), onze eerste missie was natuurlijk het boek kopen. Dus dat meteen gedaan in de mooie special editie!!!!! Al snel was het tijd voor het begin van de avond, deze begon met een interview met Leigh Bardugo. Wat ik ontzettend leuk vond, ik vind haar serieus één van de leukste auteurs die ik tot nu toe ontmoet heb!

Daarna was het tijd voor de Grisha games, wat ik ook leuk was, vooral het feit dat Leigh blijkbaar toch meer wist over wat ze ooit in en een interview gezegd had dan ze dachten. Er was voor Leigh een prachtige taart gemaakt, de foto is een beetje crappy sorry maar iedereen vloog op de taart af natuurlijk.

Tot slot begon het signeren, wij hadden groep twee dus hadden we nog even tijd om rond te lopen in de prachtige winkel. Maar uiteindelijk was het ook voor ons tijd om aan te sluiten in de rij. Leigh Bardugo nam echt de tijd voor iedereen en dat was natuurlijk super lief. Ik heb haar verteld dat ik echt boos wat om wat er gebeurde met Nikolai en omdat ik aangaf dat hij mijn favoriete karakter uit het boek is heeft ze er een quote bij gezet. Het was echt een super leuke avond en we gingen natuurlijk ook naar huis met een goodiebag. Hieronder een aantal foto’s van de avond.

Er zat overigens ook een poster bij van List & Leugens, maar deze kreeg ik helaas niet mooi op de foto.

Was jij er ook bij? En hoe vond jij de avond?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 november 2015 at 22:23

Ik heb je inderdaad rond zien lopen! Ik vond het ook erg leuk. Mijn verslag komt dinsdag 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Signeersessie Julie Kagawa

31 oktober 2015

Boek Haul Oktober 2015

2 november 2015

%d bloggers liken dit: