Boek Haul Oktober 2015

Oktober 2015 was een erg drukke maand wat betreft boeken haha. Ik heb er weer een hoop verzameld dus daar gaan we dan.

Het eerste boek op de foto is List & Leugens van Leigh Bardugo, deze heb ik gekocht op de releaseparty en wow wat is hij mooi! Hij ligt ook bovenaan de stapel nog te lezen boeken.

De dag ervoor was ik ook al in Donner en daar heb ik ook nog deze drie mooie boeken meegenomen. Vuur en As, dit boek wilde ik al een tijdje lezen. Cruel Beauty, ik heb al veel goede verhalen gehoord over dit boek en een verhaal gebaseerd op Beauty and the beast trekt altijd mijn aandacht. Ook The winners curse ging mee, dit boek werd mij aangeraden door Emmy dus ik ben heel benieuwd!

Deze maand kreeg ik voor het laatst de Geek box, ik heb hem ingerolen voor de Owl crate haha. Maar in deze laatste box zat een graphic novel, ik ben hier heel benieuwd naar.

Crimson Peak heb ik van mijn moeder gehad, de film heb ik inmiddels al gezien maar ik ben nog steeds erg benieuwd naar het boek. Happily ever after van Kiera Cass had ik een tijdje geleden al in besteld en ook daar ben ik erg benieuwd naar. Hij ziet er vanbinnen in ieder geval erg mooi uit met alle tekeningen.

Hollow City van Ransom Riggs is zo’n boek dat ik telkens op mijn lijstje heb staan maar eigenlijk nooit koop. Nu was er een actie bij bol.com voor 3 boeken voor 25 euro en daar zat hij bij dus heb ik hem besteld. Ook All the bright places zat daar bij en aangezien ik veel goede dingen hoor over dit boek heb ik deze ook mee besteld.

Ook Seeker zat in deze actie en aangezien de auteur van dit boek naar Yalfest komt wilde ik het boek wel graag gelezen hebben voor die tijd. De laatsten heb ik ontvangen van Clavis uitgeverij, ook een boek waar ik erg nieuwsgierig naar ben.

En toen was daar ineens een nieuw Twilight boek?! Ik ga niet onder stoelen of banken steken dat ik groot twilight fan was, dus dit boek wilde ik gewoon graag in mijn collectie.

Magnus Chase and the sword of summer trok vooral mijn aandacht omdat het draait om Noorse mythologie. Daar heb ik nog niet heel veel van gelezen maar ik vind het wel heel interessant. dus ik ben erg benieuwd naar het boek.

In mijn Owlcrate van deze maand zat het boek A madness so discreet, ik ben dit boek nu aan het lezen en het is zo goed! Dus binnenkort meer over dit boek.

DSC_0192

Een ander boek waar ik echt op heb zitten wachten is Carry on van Rainbow Rowell, ook echt een boek waar ik heel erg benieuwd naar ben!

En tot slot het mooiste boek van deze maand: Harry Potter and the philosophers stone the illustrated edition!!!! Wat is hij mooi en groot!

Zo dat waren al mijn boeken, welke boeken heb jij verzameld?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments2 november 2015 at 09:30

Wat een super mooie stapel! Naar een aantal boeken ben ik ook erg benieuwd.2 november 2015 at 10:12

Wauw! Wat een mooie haul!
Ben ook zelf echt benieuwd naar happily ever after <3

Liefs,
Claire2 november 2015 at 10:12

Wat een mooie stapel! Ik ben heel benieuwd naar The Winner’s Curse & Carry On 🙂2 november 2015 at 10:42

Wat een prachtige stapel boeken! Ik ben op dit moment bezig in Magnus Chase and the Sword of Summer en hij is tot nu toe nog beter en toffer en spannender dan ik had gehoopt! 😀2 november 2015 at 12:30

Ziet er goed uit, je hebt weer van alles om naar uit te kijken!3 november 2015 at 12:23

Leuke aanwinsten. Ik vond Crimson Peak een heel tof boek. List en Leugens ziet er prachtig uit en Cruel Beauty staat al een hele poos op mijn Wil ik lezen-lijst.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

En de winnaar is.....

2 november 2015

%d bloggers liken dit: