NaNoWriMo en waarom ik toch mee doe

Ken je dat, elk jaar weer roep je, ik doe hier aan mee! En elk jaar weer komt die magische datum en niks. Je doet er toch niks mee, je laat het weer aan je voorbij gaan. Dat heb ik dus met NaNoWriMo, elk jaar zeg ik weer tegen mezelf, dit jaar doe ik er echt aan mee. Maar de afgelopen paar jaar heb ik het toch niet gedaan. Vandaag poste ik daar een status update over en kreeg hier een aantal reacties op.

De reacties waren allen in de lijn van: Je kunt nog steeds mee doen, het is niet eens belangrijk of je het doel haalt, het gaat er om dat je aan de slag gaat. En zo ben ik er toch ingerold, ik doe toch mee. Met het zweet in mijn handen ben ik begonnen. Op dit moment ben ik echt all over the place, ik begin niet bij hoofdstuk 1. Ik ben bezig met dat stuk waar ik eigenlijk al een paar maanden mee in mijn hoofd loop. Ik ben benieuwd of ik het vol ga houden en hoe ver ik ga komen. Maar ik zal jullie regelmatig een update geven.

Dit betekend echter wel dat ik wat minder leestijd heb, dus ook wat minder recensies deze maand. Maar dat ga ik in december weer helemaal goed maken oke?

2 gedachtes over “NaNoWriMo en waarom ik toch mee doe

  1. Ik doe ook mee! Zonder woorddoel, ik wil gewoon weer lekker schrijven en het weer een beetje een gewoonte maken zeg maar. Inmiddels ben ik een paar dagen bezig en het bevalt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.