Minder blogtijd

Ik probeer in ieder geval elke werkdag van de week een blogpost te plaatsen. En dat gaat me redelijk goed af, Maar nu met NaNoWriMo erbij merk ik dat ik minder tijd heb en ook helaas wat minder blog inspiratie. Maar dat betekend niet dat ik ga stoppen met bloggen natuurlijk.

Ik ga mijn best doen om ook volgende week gewoon elke dag een leuk artikel of review online te plaatsen. Tussendoor zal ik jullie ook op de hoogte houden over hoe het gaat met het schrijven. Laten we vandaag de eerste update dag noemen.

De afgelopen dagen vlogen de woorden op papier, ik bleef maar schrijven, had genoeg inspiratie. Tot vandaag, echt helemaal niks. Het enige wat ik kan doen is kijken naar de knipperende cursor want meer is er op dit moment niet. Natuurlijk vind ik dit behoorlijk balen, maar er is ook weinig aan te doen. Ik ga gewoon ontspannen, misschien even lekker wat lezen en wie weet komt dan toch die inspiratie weer terug. In ieder geval hoop ik volgende week weer een aantal leuke posts voor jullie te hebben en natuurlijk een nieuwe update!

Een gedachte over “Minder blogtijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.