NaNoWriMo update

Vorige week was er geen update, omdat ik toen lekker een weekje op vakantie was. Heerlijk in een huisje in Drenthe. Kan je lekker schrijven zou je denken, maar niks is minder waar. Met moeite worstelde ik daar elke avond weer om wat op papier te krijgen. Maar begin deze week ging ik ineens hard. Ruim 3.000 woorden per dag, dat is heel netjes vind ik zelf.

Maar nu is het weer worstelen, ik merk dat ik het schrijven super leuk vind, maar de druk om te schrijven die ik elke dag voel soms wel minder. Vooral omdat ik het ook gewoon leuk vind om lekker te lezen, even tv. te kijken of gewoon helemaal niks te doen. En al die dingen schieten er erg bij in deze maand.

Ik zit inmiddels bijna aan de 30.000 woorden, ik schrijf dit woensdag avond en ik hoop dat ik vandaag in ieder geval de 30.000 ga halen. Duimen jullie met me mee?

Hoe gaat het met de andere deelnemers? Zitten jullie een beetje op schema?

2 gedachtes over “NaNoWriMo update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.