Slechte planning en NaNoWriMo

Allereerst excuses dat er gisteren niks online is verschenen, het is echt te wijten aan mijn slechte planning vorige week. Normaal werk ik wat vooruit om ervoor te zorgen dat ik de tijd die ik besteed aan bloggen een beetje kan verdelen. Maar vorige week was ik echt een wrak wat betreft planning, Dus vandaar dat ik geen artikel klaar had staan voor gisteren. Maar gelukkig vandaag wel, ik merk dat ik wat meer en beter moet gaan plannen.

Toen ik begon met bloggen was ik er natuurlijk wel serieus mee bezig maar mijn insteek was vooral dat ik mijn blog had als plek voor mijn recensies. Uiteindelijk werden de artikelen eromheen ook steeds belangrijker en dat vergt nu eenmaal planning. Ook het uitdenken van artikelen en het bedenken van goede onderwerpen kost tegenwoordig meer tijd. Nu ga ik jullie een geheimpje vertellen: Ik ben dus heel slecht in plannen, ik was degene op school die het maakwerk op het laatste moment nog af moest maken. Ik was er wel aan begonnen maar stelde het afmaken vaak uit. Dus dit hele plannen voor mijn bloggen, kost me nog een beetje moeite en moet er echt nog een beetje ingestampt worden. Maar ik vind het belangrijk dat jullie als lezers met plezier mijn blog blijven bezoeken.

Dan nu NaNoWriMo, hopelijk kan ik jullie volgende week vertellen dat ik de 50.000 heb gehaald. Voor nu zit ik in ieder geval op ruim 42.000 dus er is hoop dat ik heet ga halen. Ik vind het ontzettend leuk om te doen maar ik merk wel dat het veel leestijd opslokt om te schrijven. Wat op zich niet zo heel erg vind, maar ik mis de avondjes waarbij ik gewoon op de bank zat met een goed boek best wel. Maar het is nog maar één weekje en no way dat ik nu ga opgeven!

Hoe gaat het met de andere deelnemers van NaNoWriMo? En hoe plan jij je blog in, in je leven? Heb je eens strak schema of ga je gewoon zitten en begin je te typen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 november 2015 at 13:10

Ik heb een plugin kalender waardoor ik de verdeling makkelijk kan zien en makkelijk kan schuiven. Dat is echt ideaal. Ik vind de blogjes rondom de recensies ook lastig vedenken.
En ja mijn leestijd wordt het hele jaar opgeslokt door schrijftijd haha.
Ik verplicht mezelf nu om savonds voor het slapen nog lekker te lezen. Zodat ik eens door die stapel heen kom.
Maar ik schrijf gewoon te graag… haha    annabel
    24 november 2015 at 13:14

    Zo’n plugin kalender is wel een goed idee inderdaad. Tja je wil ook origineel blijven met je Blog posts maar dat is soms best lastig. Soms heb je een leuk idee en zie je dat ineens ergens anders voorbij komen.24 november 2015 at 16:51

Ik heb een wordbestandje met daarin mijn blogplanning voor de komende weken. Heel simpel in een tabelletje.
En qua nano moet ik nog even doorbijten; ik moet nog 10k.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: