Laatste NaNoWriMo update

Ja dit is echt de laatste update, weet je waarom? Ik heb het namelijk gehaald!!! Vandaag ben ik de magische grens van 50K gepasseerd. Ik ben op dit moment blij, opgelucht dat ik het gehaald heb en heel even klaar met schrijven. Ik neem heel even een schrijfpauze van een weekend en daarna gaan we weer verder.

Want het verhaal zelf is nog helemaal niet af, er is nog zoveel te vertellen. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik hier aan mee heb gedaan, het was net dat steuntje in de rug dat ik nodig had om echt actief te gaan schrijven. Even echt gaan zitten voor een idee wat echt al heel lang in mijn hoofd zit. Waar het boek over gaat? Tja daar wil ik nog niet teveel over kwijt, ben er nog wat te onzeker over, maar er komen in ieder geval zombies in voor. Dus wie weet, start ik nog eens een wattpad account om het met jullie te delen. Maar voorlopig hou ik het nog even voor mezelf.

Hoe ver zijn de andere deelnemers?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 november 2015 at 10:11

Ik ben benieuwd naar je verhaal; ik ben gek op zombies!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: