Boek Haul November 2015

November is alweer voorbij, wat gaat een maand toch eigenlijk snel. Ook deze maand heb ik weer een flinke stapel boeken toegevoegd aan mijn kast. Dus laten we snel beginnen!

1

 

Begin deze maand was ik een weekje op vakantie en daar kocht ik het boek Het heft in eigen handen. Ik heb het nog niet gelezen maar het leek me echt een Jane Austen achtig verhaal en daar hou ik wel van.

5

 

Bij boekhandel Stevens in Hoofddorp won ik een Ron standee van de illustrated edition van Harry Potter. Tja als je dan in een boekwinkel bent moet je daar natuurlijk wel even rondkijken. Ik kocht Ontworteld omdat deze me gewoon heel erg mooi lijkt en Het botten seizoen. Dit laatste boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje en hij was nu maar 5 euro!

6

Bij Clavis boeken had ik het boek: Het onmogelijke leven aangevraagd en ik had geluk want ik kreeg hem ook thuisgestuurd. Ik ben er net in begonnen dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen maar hou je ogen open voor een recensie binnenkort.

4

 

Afgelopen zondag ging ik naar Amsterdam, tja dat is natuurlijk wel heel fout met al die boekwinkels daar. Bij de Waterstones kocht ik de gehele Lunar Chronicles serie gekocht.

2

En bij Scheltema kocht ik Liefdesbrieven aan de sterren en November 9. Beide boeken stonden op mijn verlanglijstje dus ik ben erg benieuwd.

3

Welke boeken heb jij toegevoegd aan je boekenkast de afgelopen maand?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 december 2015 at 09:25

<3 Ik ben ook érg benieuwd naar dat Clavis boek. Maar ik ben nog niet in de stemming. Haha ^^1 december 2015 at 15:10

Wat een leuke book haul!
Zelf de lunar chronicles ook nog steeds niet gekocht en gelezen :O
Ze lijken me wel echt super leuk!

Liefs,
Claire
http://BooksWithClaire.blogspot.com1 december 2015 at 19:50

Mijn lijstJE verscheen vandaag en het waren er belachelijk veel in November. De hardcover van Ontworteld heb ik ook én Cress en Winter wil ik ook nog wel is lezen. Alleen is het ondertussen echt al ontzettend lang geleden sinds ik Scarlet las.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Unboxing Owlcrate November

2 december 2015

%d bloggers liken dit: