Meeting Storm Chasers

Het afgelopen jaar maakte ik deel uit van het promotie team van Storm Publishers, afgelopen hadden we een meeting. Gezellig bij Natasja thuis, deden we een sinterklaas spel en hebben we gezellig gekletst.

Helaas was dit ook wel de laatste keer dat we elkaar zouden zien, in ieder geval als storm chasers. Dat is natuurlijk wel jammer. Ik vertrok zondag, niet al te vroeg van huis en in Utrecht trof ik Liz en Anne en met z’n drieën vertrokken we naar onze eindbestemming. Het is altijd gezellig om met een aantal boekenfans te reizen. Voor we het wisten waren we dus op plaats van bestemming en ondertussen hadden we ook nog Femke opgepikt.

We werden binnen meteen begroet door Natasja, Alex en de al aanwezige Storm Chasers. Nadat iedereen wat te drinken had begon het spel. Het was een super leuk sinterklaas dobbel spel. Ik heb dat zelf nog nooit gespeeld, een hele tijd zat ik zonder cadeaus en uiteindelijk heb ik zelf drie cadeaus gewonnen en al het snoep kreeg ik van Alex mee voor mijn kids en ik had nog een extra setje sticky bookmakrs gewonnen. Dus hieronder mijn buit

2

Een erg leuke buit dus, na het spel hebben we eigenlijk vooral veel gekletst over van alles en nog wat. De tijd vloog in ieder geval voorbij! Voor we het wisten gingen we weer naar huis en kregen we nog een goodie bag mee. Uiteindelijk zag de tas die mee naar huis nam er zo uit:

1

De tas was ook één van de goodies en de inhoud van de tas zonder de cadeautjes zag er zo uit:

3

Echt super leuk en dat tasje is ook echt geweldig!!! Ik vond het een super leuke middag en ik zal het wel missen dat we zo niet meer bij elkaar komen. Dank je Natasja voor een super leuk jaar!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments2 december 2015 at 22:59

Ik vind het echt zo jammer dat ik er niet bij kon zijn!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Unboxing Owlcrate November

2 december 2015

%d bloggers liken dit: