Wrap up November en TBR December

Ik ga  echt voornemen dit elke maand te doen, een klein overzicht van de gelezen boeken en een vooruitblik op de boeken die ik ga lezen. Ik merk wel dat ik het nogal eens vergeet haha.

November stond voor mij vooral in het teken van NaNoWriMo dat betekende minder tijd om te lezen maar ik heb het gehaald! Ik had zelfs nog wat dagen over. Zoals ik in mijn laatste update al had verteld komt het verhaal misschien ooit op Wattpad maar op dit moment nog echt niet. Ik ben er nog niet klaar voor en mijn verhaal ook zeker niet!

Maar ik las wel wat boeken deze maand, dus hier een overzicht van de gelezen boeken van deze maand:

Carry On van Rainbow Rowell, en dit is echt één van mijn meest favoriete boeken deze maand. Wow wat vond ik hem een leuk. Ik wilde niet dat hij zou eindigen maar ja uiteindelijk was hij toch uit. En voor het eerst in mijn leven wilde ik een boek meteen weer herlezen! Je kunt mijn recensie lezen door op de titel van het boek te klikken.

Daarnaast las ik ook Cruel Beauty, dit was één van de boeken die ik op aanraden van Emmy heb gekocht en ik ben blij dat ik geluisterd heb want wow het was echt een prachtig boek. Nu ben ik groot fan van Belle en het beest dus een hervertelling van dit verhaal gaat er bij mij altijd wel in! Als je op de titel van het boek klikt kun je mijn volledige recensie lezen.

Tot slot las ik Ontworteld van Naomi Novik, ook een prachtig boek. Ik moest er even inkomen, vooral met de namen maar als dit boek je eenmaal opslokt dan kan je niet anders dan blijven lezen tot het einde. Klik op de titel voor mijn volledige recensie.

Maar drie boeken deze maand, tja NaNoWriMo hakte er gewoon even goed in, maar dat geeft niet want ik vond het geweldig om te doen en ik heb zo’n vermoeden dat ik het volgend jaar gewoon weer ga doen!

Dan nu mijn TBR voor de maand december, ik weet niet of ik het allemaal ga halen maar dit zijn de boeken die ik van plan ben te gaan lezen:
TBR– Het onmogelijke leven is een recensie exemplaar en ben ik op dit moment aan het lezen
– Liefdesbrieven aan de sterren is zo’n boek dat al heel lang op mijn verlanglijstje staat en nu moet het er maar eens van komen. Hij is immers net uitgekomen in het Nederlands in die prachtige hardcover editie.
– November 9 is het nieuwe boek van Colleen Hoover en lijkt me gewoon een geweldig verhaal.
– Cinder, deze gehele serie heb ik afgelopen maand gekocht dus ik ga er ook maar meteen aan beginne.
Het laatste boek staat niet op de foto, maar is Fangirl van Rainbow Rowell, ik heb na het lezen van Carry On enorm de behoefte dit boek nog eens te lezen. Maar als ik dat niet red is dat geen probleem en schuift hij mee naar de volgende maand.

Welke boeken ben jij van plan deze maand te gaan lezen?

7 gedachtes over “Wrap up November en TBR December

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.