Unboxing Owlcrate November

Oké het is al December maar gisteren kwam dan toch eindelijk mijn owlcrate van november aan. Hij was blijkbaar 5 dagen onderweg van Turkije…..( ik verdenk ervan dat de uiltjes gewoon waren vergeten te updaten. ) Maar ik ben in ieder geval erg blij dat hij er weer is. Het thema deze maand was Myths & Legends. Nieuwsgierig naar de inhoud nou daar zijn de foto’s!

1

Mijn eigen uiltje wilde even op de foto met de mooi box.

2

De eerste blik in de box, het kaartje lees ik altijd pas nadat ik alles uit de box heb gehaald. Ik wil namelijk geen spoilers!

345 6

De eerste verassing is een heerlijk thee gebaseerd op Sleeping Beauty, nu heb ik gelezen dat ze meerdere soorten hebben en dat het per box kan verschillen welke thee je krijgt.

7 8

Dan zat er dit leuke compacte spiegeltje bij, met een meerminnen design!

9

Zoals in op het kaartje stond: Geen myths and legends zonder Griekse goden en geen Griekse goden zonder Percy Jackson.

10 11 12 13

 

 

 

En ook deze mooi ketting van een kasteel die dus ook nog eens open kan zat erin, ik vind hem echt prachtig en ga zeker eens kijken op de website.

14

Tot slot het boek, ik moet zeggen dat ik er nog niet heel veel van gehoord heb, maar het ziet er wel heel gaaf uit! Dus hopelijk heb ik daar in December ook nog tijd voor haha. Ik vind de boeken van Richelle Mead in ieder geval heel goed.

En dan nog een mooi totaal overzicht van alles wat er in de box zat:

15

Net als de vorige keer ben ik echt weer heel erg happy met de inhoud! Hopelijk vonden jullie de unboxing met foto’s wederom leuk!

10 gedachtes over “Unboxing Owlcrate November

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.