Signeer sessie Veronica Roth

Terwijl een groot aantal YA fans op dit moment onderweg is naar Tilburg voor het Best of YA event met Veronica Roth heb ik mijn ontmoeting al gehad. Ik viste achter het net met de kaartjes, op het moment dat die in de verkoop gingen zat ik in de auto. Maar heel erg vond ik het niet in eerste instantie, ja ik vond het jammer dat ik Veronica Roth niet zou kunnen ontmoeten maar ja het is vandaag ook 5 december en als mama van twee kleine meisjes is dat een hele belangrijke dag.

Toen kwam de aankondiging van Boekhandel Stevens, zij hadden geregeld dat Veronica naar Hoofddorp kwam en daar kon je een kaartje voor krijgen. Dat kon ik niet voorbij laten gaan natuurlijk, dus toen die kaartjes in de verkoop gingen zat ik helemaal klaar.  Toen kwam het besef dat het eigenlijk helemaal niet meer zo lang zou duren voor het al 4 december was.

Ik moest eerst de hele dag werken dus de tijd ging in ieder geval snel voorbij, vanuit het werk vertrok ik met mijn moeder ( ja wij doen dit soort dingen heel vaak samen, erg gezellig en ik heb meteen vervoer ) richting Hoofddorp. We waren hier al eens eerder geweest voor een YA gala en hadden er enorm veel zin in. Natuurlijk kwamen wij de nodige files tegen dus iets over half 7 kwamen we aan bij Poppodium Duycker. We moesten even zoeken waar we moesten zijn, maar gelukkig hadden we dat al snel gevonden, boven bij de zaal aangekomen stonden we bijna direct in de rij. We hadden het idee dat het wel eens even kon duren maar het viel eigenlijk wel mee. We kregen ene kaartje om onze naam op te schrijven en halverwege de rij kregen we onze goodiebag en mochten we een stukje verder onze mok uitkiezen. Super leuk allemaal, maar ja we waren daar voor Veronica. Uiteindelijk was het dan zover en stond ik naast haar, na het ontmoeten van een aantal auteurs viel het me meteen op dat Veronica wel wat stiller was dan andere auteurs die ik ontmoet heb tot nu toe. Ze zette een mooie handtekening en na een foto van ons samen was het voorbij. Dat was wel even vreemd, meestal is er een Q&A of iets anders te doen en nu was het zo snel al klaar. We keken nog even bij de boeken op de tafel, ikzelf heb niets gekocht maar mijn moeder wel, die kocht het boek Four en ik heb haar ook nog even Eleanor & Park aangesmeerd haha. Daarna zijn we in de rij gegaan voor de tattoo, dat is iets wat wij vaak overslaan maar dit keer dus niet. Daarna zijn we richting huis gegaan met een tussenstop bij een welbekende grote gele M

Ik vind het ontzettend tof dat Boekhandel Stevens dit heeft georganiseerd en ik ben super blij dat ik weer een geweldige auteur heb ontmoet!

Hieronder de foto’s

Wie van mijn lezers was er gisteravond ook?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 december 2015 at 17:21

Ik vind het echt heel leuk dat je samen met je moeder van dit soort evenementen kan genieten. Nu heb ik zelf wel een lieve vriendin én ook een buurvrouw die net als ik van lezen houden maar mijn moeke komt daar jammer genoeg veel minder aan toe.6 december 2015 at 12:24

Wat een leuke foto’s! Zelf vond ik beide evenementen een beetje te ver weg, maar ik vind het heerlijk om alle online verslagen te lezen 🙂Lisette Kottier
12 december 2015 at 11:13

Ik was er ook.
Het was super !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: