Win actie boeken adventskalender:

Ik vind het zo leuk dat ik mee mag doen met een eigen win actie voor dit ontzettend leuke evenement gehost door Emmy van Zon en Maan.

Ik denk dat de meeste lezers de boeken adventskalender wel kennen, een hele maand lang vol met win acties gehost door verschillende blogs en door Emmy zelf natuurlijk. Echt ontzettend leuk en helemaal in zo’n feestmaand als december.

Wil je meer weten over de de boeken advents kalender bezoek dan:

Zon en Maan: http://zonenmaan.net/
Boeken adventskalender: https://www.facebook.com/Boeken-Adventskalender-740909712653758/?fref=ts

Het boek dat ik weg ga geven is:

( van: Goodreads )

Up from the graven van Jeaniene Frost. Dit is het laatste deel in de Night Huntress serie. Echt één van mijn favoriete series ever. Het is geen young adult, maar urban fantasy over een half vampier. Ik zal hieronder een korte omschrijving plaatsen:

Lately, life has been unnaturally calm for vampires Cat Crawfield and her husband Bones. They should have known better than to relax their guard, because a shocking revelation sends them back into action to stop an all-out war…

A rogue CIA agent is involved in horrifying secret activities that threaten to raise tensions between humans and the undead to dangerous heights. Now Cat and Bones are in a race against time to save their friends from a fate worse than death… because the more secrets they unravel, the deadlier the consequences. And if they fail, their lives—and those of everyone they hold dear — will be hovering on the edge of the grave.

Wat moet je doen om dit boek te winnen? Heel simpel volg mijn blog op één van de volgende kanalen:

  • Bloglovin’: Je vind de button bovenaan in de linker zijbalk
  • Facebook: https://www.facebook.com/hetlevenvaneenboekenworm/?ref=hl
  • Twitter: @boekenwormmom
  • Instagram: hetlevenvaneenboekenworm

Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet en zorg dat je e-mail adres klopt want ik neem contact op met de winnaar via de mail.

De actie loopt tot 30 december, op 31 december zal ik de winnaar bekend maken.

23 gedachtes over “Win actie boeken adventskalender:

  1. Het lijkt me een heel fijn boek, ik heb nog niks uit deze serie of van deze schrijfster gelezen. Ik heb alle stappen gedaan. (FB Tamara Mara Großmaul, Twitter @paramara1982 en Instagram paramara1982)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *