De eind van het jaar lijstjes

Het is alweer bijna zover het einde van het jaar komt in zicht en dit betekend eigenlijk ook altijd dat er weer lijstjes komen. Lijstjes met onze favoriete boeken, lijstjes met onze minst favoriete boeken. Lijstjes met boeken waar je naar uit kijkt.

Natuurlijk ga ik dat ook doen, want laten we eerlijk zijn, al die lijstjes zijn gewoon leuk. Maar naast de lijstjes wil ik ook wel wat andere dingen plaatsen natuurlijk. Ik zeg er nu alvast bij dat op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag geen blogpost zal verschijnen. Ik denk niet dat er dan maar weinig mensen zijn die wel een blog gaan lezen.

Maar wat kun je de laatste week van het jaar dan wel verwachten? Nou laat ik beginnen met de lijstjes:

  • Mijn top 5 favoriete boeken van 2015
  • Mijn top 5 boeken waar ik naar uitkijk

Twee lijstjes vond ik wel genoeg verder kun je ook nog verwachten:

  • Een terugblik op mijn voornemens van het jaar 2015
  • Mijn voornemens voor 2016

Natuurlijk blog ik tot die tijd ook gewoon door, maar ik wilde jullie als lezer alvast laten weten wat jullie in die week kunnen verwachten.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 december 2015 at 19:17

Bij mij staan er net als vorig jaar ook dit keer een heel deel lijstjes op de planning. Ik begin er wel maar in januari aan en maak er dan een terugblik op 2015 van. Als lijstjesfan vind ik dit eigenlijk super leuk om te doen. Normaal maak ik ook terug een Boekenjaar in cijfers – best wel interessant omdat zo eens allemaal in nummertjes te zien staan. Gelukkig helpt Goodreads hier al bij, anders moest ik wel heel veel gaan opzoeken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fangirl en Carry On

16 december 2015

Bookmas Read-a-thon

18 december 2015

%d bloggers liken dit: