Bookmas Read-a-thon

Ik heb me weer eens opgegeven voor een leesmarathon, en deze start zaterdag en duurt tot en met zondag. Het is een mini read a thon dus. Maar natuurlijk heb ik ook wel wee genoeg andere dingen te doen dus ik ben benieuwd hoeveel ik ga lezen. De read a thon wordt georganiseerde door de dames van Oh My Book, als onderdeel van hun Oh My Bookmas maand. Je kunt je nog opgeven dus als je dat nog niet gedaan hebt, maar wel mee wil doen ga dan snel naar hun website!

Ik weet ook nog niet helemaal zeker wat ik wil gaan lezen. Ik ben op dit moment in het eerste deel van een serie bezig die ik heel erg leuk vind, maar ik weet niet of ik daar in verder wil. Het kan ook zijn dat ik ga beginnen met Cinder en kijken hoever ik in die serie kom dit weekend.

Maar het kan dus ook zomaar heel iets anders worden. In ieder geval ga ik wel mijn best doen om zoveel mogelijk te lezen. Ik heb er al heel veel zin in!

Doen jullie ook mee? Zo ja heb je al een idee wat je gaat lezen?

3 gedachtes over “Bookmas Read-a-thon

  1. Ik was van plan om mee te doen maar ben uiteindelijk helemaal vergeten dat die leesmarathon dit weekend was. Vandaag ben ik nog niet aan lezen toegekomen vermits ik een hele lading kerstkaarten moest posten, boodschappen en dergelijke moest doen. Ik vrees dus dat er niet veel van terecht zal komen en misschien ga ik het dan maar gewoon voor bekeken houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.