Bookmass read-a-thon afsluiting

Nou ja afsluiting…. Afgelopen vrijdag plaatste ik een bericht dat ik mee zou gaan doen aan de bookmas read-a-thon. Ik was het ook echt van plan. Maar helaas kwam het gewone leven er telkens tussen, ik heb het dit afgelopen weekend zo ontzettend druk gehad dat ik bijna geen boek heb aangeraakt.

Deze read-a-thon heb ik dus duidelijk gefaald en het ligt niet aan het boek dat ik aan het lezen ben ( Cinder ) want dat boek vind ik dus helemaal fantastisch. Maar helaas dus geen geweldig bericht over het grote aantal boeken dat ik dit weekend gelezen heb.

Hoe ging het bij jou? Heb jij wel lekker veel gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.