Kerstlunch bij Van Pierre in Eindhoven

Ik zit al een tijdje in een groepsapp voor YA fans in Brabant, natuurlijk is die app op z’n brabants gezegd kei gezellig! Daar kwam één van de leden Jill die ook blog bij Bloggaliciousx met het idee om een lunch te organiseren in de Van Pierre in Eindhoven. Natuurlijk waren er meteen een hoop enthousiaste reacties en ging Jill aan de slag met de organisatie.

Er was even wat geschuif met de datum maar uiteindelijk stond hij vast op 21 december 2015 hadden we een lunch! Natuurlijk zou iedereen wat meenemen en maken en met een klein groepje zouden we Jill helpen om alles klaar te zetten. We verzamelde met z’n allen op station Eindhoven en liepen naar de boekhandel.
Daar aangekomen was Jill de eerste die backstage ging, maar al snel kwam ze terug om hulp te halen en mochten we onze jassen backstage ophangen. Jaja ik ben backstage in een boekhandel geweest! Na het klaarzetten begon de lunch dan echt, we hebben heerlijk gegeten en vooral heel veel gekletst. Over boeken natuurlijk maar ook over allerlei andere dingen die ons bezig houden.

Na de lunch was het tijd om even lekker door de winkel te struinen en tja Emmy was er bij he….. Dus heb ik weer een boek extra meegenomen dan dat ik van plan was haha. Verder heb ik ook nog drie hele toffe boekenleggers van Blossom Books gekocht.

Nadat ik mijn bankrekening had geplunderd, hebben we geholpen om op te ruimen en zijn we ook nog even naar de Primark geweest waar ik een shirt tegenkwam van Mockingjay. Daarna was het toch echt tijd om naar huis te gaan, in de trein terug nog gezellig gekletst met Marielle van Duntax.nl  en Emmy.

Ik heb echt een hele toffe dag gehad, ik wil Jill en Van Pierre bedanken voor de organisatie en alle andere aanwezigen voor de gezelligheid. Dit moeten we snel weer doen!

En dan natuurlijk nog de boeken die ik gekocht heb:

boeken

 

En de boekenleggers:

boekenleggers

 

 

 

 

 

Ps: hebben jullie gezien dat Emmy bezig is met een boekenclub voor YA in het zuiden des lands????
De leestbeesten leesclub.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments22 december 2015 at 13:43

Wat super leuk om zoiets te organiseren!!!23 december 2015 at 16:02

Zo leuk dat dit werd georganiseerd, klinkt enorm gezellig!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: