Terugblik op mijn voornemens van dit jaar

Ik beken maar vast ik ben erg slecht in goede voornemens. Ik hou dat even vol en dan zakt het helemaal weg. Dat zal waarschijnlijk met mijn blogvoornemens van dit jaar niet anders zijn. Aan sommigen heb ik me wel gehouden en andere zijn gewoon helemaal weg.

Ten eerste de nieuwe dingen die erbij zouden komen: Meer film recensies, tja helaas niet gehaald dit jaar maar voor volgend jaar heb ik daar een plan voor! Dus hou mijn voornemens voor volgend jaar in de gaten.

Ten tweede mijn reading challenges. De challenge van Goodreads heb ik met gemak gehaald, ik wilde ook mee doen met de reading challenge van serendipity books maar die ben ik simpelweg vergeten.

De 3 for 1 challenge waarin ik pas weer een nieuw boek mocht kopen als ik er eerst drie van mijn TBR uit had. Tja….. Laten we het erop houden dat ik die ook niet helemaal gehaald heb haha

De TBR pot is er nog steeds en soms gebruik ik hem nog. Maar tegenwoordig plan ik meer vooruit wat ik de maand ga lezen. Het idee om deze pot te gebruiken kreeg ik omdat ik moeilijk kon kiezen. Nu heb ik daar minder last van, ik hoef alleen maar uit de stapel te kiezen die ik voor die maand heb uitgezocht.

De pagina’s zijn helaas nog net up to date, ik heb meer tijd gestoken in het schrijven van goede recensies en blogposts. Maar dat staat nog steeds op het programma!

Hoe is het met jou voornemens gegaan?

Morgen kun je lezen wat mijn voornemens voor het komende blogjaar zijn.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 december 2015 at 21:57

Ik had als enige boekige voornemen dat ik 70 boeken wilde lezen en dat is ruimschoots gelukt: de teller is op 79 komen te staan!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top 5 boeken van 2015

29 december 2015

Voornemens voor 2016

31 december 2015

%d bloggers liken dit: