Voornemens voor 2016

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen ben ik hier dus heel slecht in, maar dat neemt niet weg dat ik het gewoon toch weer ga doen. Het moet een keer goed komen toch?

Dus daar gaan we,mijn blog voornemens voor 2016:

  1. Mijn Goodreads challenge, dit jaar stond hij op 75 boeken. Inmiddels zit ik op 90 boeken. Dus mijn challenge voor volgend jaar zet ik op 90. Mocht het heel goed gaan dan pas ik hem tussendoor misschien nog wel aan. In de zijbalk van mijn blog kun je precies zien hoe ver ik ben.
  2. De recensie pagina, dit was er eentje die vorig jaar al op het programma stond, maar dit jaar ga ik hem echt goed aanvullen en bijhouden natuurlijk!
  3. Dan mijn laatste goede voornemen en dat is dat ik meer ga herlezen! Ik vind het heerlijk om nieuwe boeken te lezen en ontdekken. Maar ik heb ook prachtige boeken in de kast staan die ik nogmaals wil lezen. Sommigen daarvan heb ik hier nog niet gerecenseerd en sommigen wel. Als ik ze al wel hier gerecenseerd heb zal ik een tweede recensie schrijven. Deze zal iets anders zijn dan de standaard recensie, ik zal met jullie delen of ik net zo genoten heb van het boek als de eerste keer en wat me dit keer opgevallen is dat ik de vorige keer niet opgemerkt heb.

    Zoals sommigen van jullie weten heb ik een klein onderzoek gedaan naar nieuwe dingen voor op mijn blog. Aan de hand van de resultaten daarvan heb ik de volgende plannen.

  4. Op de vraag of jullie het leuk zouden vinden om een weekverslag te lezen van mij antwoordde de meerderheid: Ja. Dus dit gaat er komen, elke maandag verschijnt wat ik de week ervoor gedaan heb. Dit zal beginnen op 11 januari.
  5. Op de vraag of jullie liever eigen foto’s of de standaard afbeelding bij recensies wilde, of een combinatie waren de reacties verdeeld. De meeste gingen voor eigen foto’s maar er waren ook mensen die het leuk vonden om de standaard afbeelding erbij te hebben. Dus ik zal een combinatie maken. Zowieso zal er altijd een standaard afbeelding verschijnen bij een recensie van een boek dat ik via de e-reader heb gelezen.
  6. Op de vraag of jullie het leuk zouden vinden om één boek per maand die ik ga lezen mee te kiezen waren de meningen ook verdeeld, ik ben er dan ook nog niet over uit of ik dit ga doen. Misschien test ik het een keertje uit en beslis ik vandaar uit.
  7. De laatste vraag was of jullie het leuk zouden vinden om filmrecensies van verfilmde boeken te zien. Daar antwoordde iedereen Ja op. Dus dit gaat er komen. Ik begin met 1 keer per maand en start hiermee in februari. Het idee is dat ik eerst het boek lees, daarna de film kijk en jullie dan vertel wat ik ervan vond. Vond ik het boek goed verfilmd? Wat miste ik nog? Enzovoort. Hier zal net als de recensies een standaard formulier voor komen zoals de recensies zodat het overzichtelijk blijft.

Wat zijn jou goede voornemens? Of doe je daar helemaal niet aan?

En natuurlijk het allerbelangrijkste:

Een heel gelukkig nieuwjaar vol met boeken!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: