Boek haul december 2015

Zo dat is alweer even geleden, dus ten eerste: Gelukkig nieuwjaar! Nu we dat gehad hebben tijd voor de boek haul van december 2015 en om eerlijk te zijn durf ik er bijna niet aan te beginnen. Want de afgelopen maand zijn er heel, heel, heel veel boeken bij gekomen. Laten we dus maar snel beginnen!

Ik begin met de boeken die ik voor sinterklaas gehad heb:

Timelord fairy tales, ik ben fan van Dr Who dus toen ik dit boek zag wilde ik het heel graag hebben. Ik heb het op mijn lijstje gezet en ik had heel veel geluk want op pakjes avond mocht ik hem uitpakken.

12

Ook kreeg ik dit prachtige boek van Sherlock Holmes, nu zal ik het waarschijnlijk niet in één keer lezen maar ik ga de verhalen zeker lezen!

9

Omdat ik in november mee heb gedaan aan NaNoWriMo vond ik het wel leuk om wat meer boeken over schrijven te lezen en daarom kreeg ik deze drie mooie boeken

8

Ook kreeg ik het Harry Potter kleurboek, nu heb ik er nog niet in gekleurd maar dat ga ik binnenkort zeker doen!

3

Dat waren mijn sinterklaascadeautjes. De rest heb ik toch echt aan mezelf cadeau gedaan, met een beetje hulp van mijn kerstpakket ( een bol.com kaart ).

Ik verkocht mijn paperback versies van de Throne of Glass serie en kocht ze terug in hardcover want zeg nu zelf zo zijn ze toch prachtig?

4

 

Daarnaast kocht ik ook de box der boxen, de hardcover versies van Harry Potter, ik vind deze dus echt heel mooi! Ik heb ook meteen weer zin om de boeken te gaan lezen.

16

Om mijn Harry Potter obsessie compleet te maken kocht ik ook nog de Character Vault en de Creature Vault en wow wat zijn die boeken mooi!

2 1

Ook kocht ik het boek The house, die ik inmiddels ook gelezen heb en ik kan je vertellen dat het echt een heel mooi en verrassend boek is!

14

Emmy raadde mij het boek Because you’ll never meet me aan, dus braaf als ik ben heb ik die ook meegenomen.

11

Al een tijdje was ik heel nieuwsgierig naar het boek Me, Earl and the dying girl. Ik zag het boek liggen en besloot het te kopen.

10

Voor de leesbeesten leesclub die in januari voor het eerst gaat plaatsvinden gaan we The cage lezen, dus ook dat boek wilde ik graag toevoegen.

15

Omdat ik Dan en Phil erg leuk vind op youtube werd ik toch ook wel nieuwsgierig naar hun boek dus ook die is aan de collectie toegevoegd.

7

Het boek Illuminae ziet er gewoon al prachtig uit, dus ik ben erg benieuwd naar de inhoud!

6

The winner’s curse kreeg ik voor mijn secret santa! Erg blij mee, ik heb het eerste boek nog niet gelezen maar nu kan ik ze mooi achter elkaar lezen!

5

In mijn owlcrate zat het boek Da Vinci’s Tiger  ik ben benieuwd of het een goed boek is want ik heb er echt nog niks over gehoord.

13

En als laatste had ik met kerst ook nog het boek, Monster boys and slasher girls gehad. Een boek met allerlei korte verhalen waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben.

13

 

Dit was mijn monster haul voor december, ik ben van plan het in januari toch iets rustiger aan te gaan doen haha. Welke boeken heb jij toegevoegd aan je kast in december?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 januari 2016 at 08:00

Wauw, wat veel! 🙂 Ik ben benieuwd naar die twee Harry Potter boeken!4 januari 2016 at 10:44

Illuminae is echt een aanrader! Niet alleen is het boek van binnen en buiten enorm mooi, ook het verhaal vond ik tof en zeer verrassend 🙂5 januari 2016 at 17:59

Wow wat een prachtige boeken zeg jemig! Ik wou dat elke maand mijn Book Haul er zo uit zag zeg haha 😀6 januari 2016 at 13:49

Leuk om te horen dat je blij bent met je Secret Santa cadeau! ? Ik ben zelf nogsteeds geel benieuwd naar de Throne of Glass boeken. Deel 1 en 2 heb ik al gelezen. De rest heb ik in het engels. Helaas ben ik niet echt een engelstalige lezerGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: