De week van een boekenworm

Daar is hij dan mijn eerste week van, ik weet nog niet of ik bij de titel blijf maar goed we zullen zien. Ik ga jullie in ieder geval elke week een kijkje geven in wat ik allemaal gedaan heb. Dus daar gaan we dan.

Maandag

Na een vakantie van anderhalve week was ik echt niet blij dat mijn wekker ging! Ik wilde het liefst weer terug in bed kruipen maar het was toch echt tijd om te gaan werken. Na het werk had ik het vervelendste klusje van de week: Boodschappen doen. Ik heb daar dus echt een hekel aan! ’s Avonds begon de eerste aflevering van Zoo ik heb even getwijfeld of ik toch niet liever The blacklist wilde gaan kijken maar besloot om die op te nemen. Ik moet zeggen dat ik de serie wel erg leuk vind, ik ben heel benieuwd waar dit naartoe gaat. Ook las ik verder in het boek Vuur en As wow wat is dat een ontzettend gaaf boek zeg!

925775_1534461020214514_235746668_n

Dinsdag

Dinsdag stond in het teken van mijn kinderen en lezen. Ik heb heerlijk met de kinderen getut en toen de jongste op bed lag en de oudste lekker aan het kliederen was met klei heb ik me op de bank geïnstalleerd en Vuur en As uitgelezen. Wow wat een einde, ik kan niet wachten op het volgende deel! Ik was echt van plan om verder te gaan in Scarlet maar…. Ik ben begonnen in The mistake die avond een New Adult en ik moet zeggen dat het heerlijk was om weer eens even iets anders te lezen.

1169339_1680394185537706_1327728352_n

Woensdag

Op woensdag is mijn man altijd vrij, dus dan gaan we meestal samen met de kinderen iets doen. We hebben in ieder geval voor beide meisjes een nieuw potje gekocht. ( voor de jongste eentje van Frozen en voor de oudste eentje van Cars ) en daarna zijn we naar de Efteling gegaan. We hebben een heerlijke dag gehad vol avonturen in de Efteling en twee erg vrolijke meisjes.
’s avonds ben ik verder gegaan in The deal want stiekem vond ik het boek wel erg leuk.

12508679_10154013313556807_2667629705663363830_n

Donderdag

Donderdag was een dag vol potjes training, want onze dochter gaat in April naar school en weigert gewoon om zindelijk te worden. Dus we gaan er vol tegen aan om haar op tijd zindelijk te hebben voor school. Tussendoor heb ik ook wat gelezen en die avond las ik The deal uit om meteen verder te gaan in deel twee The mistake en deel drie alvast in pre-order te zetten in de kindle store.

12393706_1709464115935638_100986405_n

Vrijdag

Vrijdag was een beetje een rare dag, normaal werk ik de hele dag maar dit keer maar twee uurtjes. Dat betekende een hele ochtend met mijn meisjes die natuurlijk erg blij waren dat mama lekker thuis was. We hebben heerlijk geknuffeld en gespeeld. Ook kreeg ik een erg fijn smsje, mijn telefoon was namelijk terug. Ik had hem weggebracht omdat er een aantal dingen stuk waren. Dus voor ik naar mijn werk ging mijn eigen telefoon weer opgehaald en hem nog net niet geknuffeld zo blij was ik. Toen aan het werk, de tijd vloog voorbij dus voor ik het wist was ik weer op weg naar huis.
Ik deed de brievenbus open en vond een pakketje. Aangezien ik niks besteld had was ik erg nieuwsgierig. Het bleek een boek van een uitgeverij te zijn. Ik had het niet aangevraagd, maar het lijkt me wel heel interessant! Voor nu is dat alles wat ik er over zeg!

Zaterdag:

Een druk dagje, eerst met mijn man en jongste dochter naar de stad en daarna met mijn moeder boodschappen doen. Ik was in ieder geval blij dat ik weer thuis was want daar stond een doos met 4 nieuwe funko pops op mij te wachten. Niet zomaar pops maar mysterie mini’s van Supernatural. Helaas één dubbele maar ik ben er erg blij mee! En natuurlijk Wie is de mol, wat is dat toch een leuk programma!

12543089_1064868210260590_1026072081_n(1)

Zondag

Zondag begon druk, met het poetsen van de bovenverdieping, voor het eerst maakte ik ook gebruik van een luisterboek tijdens het werken. Ik koos voor Fangirl omdat dit toch echt mijn favoriete boek is. Ik ben nog niet overtuigd, hoe leuk ik het ook vond om te luisteren naar een boek terwijl ik aan het werk was, ik lees toch liever zelf. ’s Middags heb ik lekker mogen lezen en heb ik The mistake uitgelezen. Natuurlijk is er twijfel over welk boek ik daarna moet gaan lezen. Ik ga voor nu voor het boek dat ik ontvangen heb van de uitgeverij.

 

Dit was mijn week, vonden jullie het leuk om te lezen? Laat het me weten in de reacties! Hoe zag jullie week er uit?

3 gedachtes over “De week van een boekenworm

  1. De Efteling is geweldig!
    Ik vind het wel leuk om te lezen wat je hebt gedaan deze week.
    En het is ook bemoedigend om te lezen dat een eigen huishouden, werk, kinderen en veel lezen perfect combineerbaar zijn. De kinderen heb ik nog niet, maar daar zoek ik binnen een jaar of twee wel aan te beginnen.

  2. Heel leuk om een blik achter de schermen van ‘De week van een boekenworm’ te krijgen. Een dagje Efteling klinkt superleuk en ik heb een vermoeden welk boek je hebt ontvangen vermits er hier vrijdag ook een pakjesdienst aan de deur stond. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.