The book sacrifice tag

Ik werd door Kwante in Wonderland getagd en ik moet zeggen ik vind de tag echt ontzettend leuk!

zombies

Eerste scenario: We beginnen met een Zombie Apocalyps! Laten we zeggen dat je in een boekhandel bent, rustig aan het rondsnuffelen, tot opeens BAM! ZOMBIE AANVAL. Een aankondiging komt binnen via NL Alert en geeft aan dat het leger heeft ontdekt dat de enige manier om de zombies te vermoorden ‘over-hyped’ boeken zijn. Welk boek, waarvan iedereen zegt dat is geweldig maar jij toch echt minder vind, smijt jij richting de zombies om ze uit te schakelen?

Oei dat is al gelijk een hele moeilijke moet ik zeggen. Een boek dat ik niet slecht vond maar wel overhyped is vond ik After van Anna Todd. Het eerste deel heb ik nog gelezen, het tweede deel ben ik halverwege gestopt ik vond er gewoon niks aan.

Tweede scenario: Je verliet net de meest dure en exclusieve haar salon met een mega fantastisch haar kapsel voor naar een mega exclusief boekgala…. BOEM! Bliksem, Hagel, Hoosbuien. Welk vervolg offer jij op als een soort van paraplu om jezelf te beschermen?

Dan ga ik voor het tweede boek in de After serie, misschien niet heel erg origineel maar ik vond het echt een draak van een boek.

Derde scenario: Je zit tijdens een lezing op school te luisteren hoe een leraar maar door blijft zagen over hoe de klassiekers van vroeger de wereld veranderden. Je valt bijna in slaap en word er zo moe van dat je de neiging krijgt hem met een klassieker om zijn klassieke oren te slaan!Dan besluit je het gewoon te doen, deze klassieker is toch niks aan! Welke klassieker heb jij in je handen?

Oei ik heb nog niet zoveel klassiekers gelezen eigenlijk, ik ga voor Wuthering Heights, het verhaal trekt met totaal niet.

Vierde scenario: Je hangt lekker bij de bibliotheek en opeens BAM! De opwarming van de aarde bereikt een hoogtepunt en ontploft en de buitenwereld wordt een bevrorenwoestenij. Je bent opgesloten en de enige kans om te overleven is om een boek te verbranden voor de warmte. Wat is het boek dat je als eerste opoffert, je minst favoriete boek in je leven? Bij welk boek heb je niet volledig spijt van het verbranden er van?

De 50 shades of grey boeken sorry, ik vond ze niet verschrikkelijk maar ik zou ze wel op kunnen offeren.

Vijfde scenario: Je staat op het punt op te gaan op het podium voor een interview met je favoriete beroemd auteur als je je realiseert dat je nog een stuk kauwgom in je mond hebt. Je hebt je meest favoriete boekenseries bij je want die lees je graag voordat je een podium opgaat om tot rust te komen en je realiseert je dat je de laatste bladzijde van het laatste boek uit de serie er uit zult moeten scheuren om van je kauwgom af te komen. Welk boek kies jij?

Oei als het mijn favoriete auteur is dan moet het dus of Fangril of Carry on zijn….. jeetje wat een moeilijke keuze, dan ga ik toch voor Carry On. Omdat mijn Fangirl boek een special edition is.

Ik vond het erg leuk om deze tag in te vullen! Als je hem ook leuk vind, neem hem dan gerust over.

 

2 gedachtes over “The book sacrifice tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.