Hoe twitter mij heel blij maakte

Afgelopen maandag werden de promo teams voor Best of YA en Blossom Books bekend gemaakt. Heel twitter stond er vol mee en zo’n beetje elke young adult fan was zenuwachtig. Emmy van Zon en Maan opperde om een vragenuurtje te doen met #vraaghetdeboekblogger. Al snel was iedereen enthousiast en werden er vragen gesteld en beantwoord.

Wat ontzettend leuk was want het betekende dat we elkaar allemaal wat beter leerde kennen. Als kers op de taart werden we ook nog trending topic. Alle lof voor Emmy dat ze dit fantastische idee bedacht.

Maar de verkiezingen waren niet vergeten, helaas zat ik er niet bij. Al had ik het wel verwacht. Maar dat bracht mij en Marielle van de blog Duntax in gesprek over promo teams en we kwamen tot de conclusie dat er eigenlijk nog geen promo team is voor young-adult boeken. Brutaal stuurde ik een tweet de wereld in naar Zomer & keuning met de vraag of het niet eens tijd werd voor een New Adult promotie team. Het was al tegen etenstijd dus ik sloot twitter af en en keek er eigenlijk niet meer op die dag.

De volgende dag opende ik twitter en zag ik meldingen, mensen hadden mijn vraag geretweet en Z&K zelf reageerde ook:

tweet

Ik was meteen blij met deze reactie en na wat overleg met wat andere meiden besloot ik een bericht naar ze te sturen. Uiteindelijk kreeg ik op de facebookpagina van mijn blog een reactie of ik ze toch even wilde mailen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen!

Ik ben meteen gaan mailen en had al snel bericht terug, naast een uitnodiging voor een nieuwjaarsborrel waren ze ook heel enthousiast over het idee van een team en ik heb er een erg goed gevoel over dat dit er gaat komen!

De rest van de dag had ik weinig rust om te lezen zoals je misschien wel begrijpt! Maar nu vragen ze ook jullie ideeën dus als je ideeën hebt ga dan naar hun Facebook door HIER te klikken en denk mee!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 januari 2016 at 10:45

Ik vind het allemaal zo spannend 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

R.I.P. Alan Rickman

14 januari 2016

%d bloggers liken dit: