De week van een boekenworm 2

Het is de tweede keer dat ik deze week van doe, hopelijk vinden jullie het weer leuk.

Maandag

Maandag begon met werken, dus hop de kinderen uit bed en naar het werk. In de middag was het lekker rustig, tenminste dat had ik verwacht. Tot #vraaghetdeboekblogger begon, want jeetje toen was het ineens heel druk op twitter en was ik erg blij dat ik ook twitter op mijn telefoon heb. De avond heb ik lekker op de bank doorgebracht en gelezen in The score deel drie van de Off-campus serie

12424382_1106422759368571_1973295602_n(1)

Dinsdag

In navolging van één van mijn tweets over een New Adult promo team heb ik gemaild met Z&K wow wat ontzettend tof dat ze me hiervoor benaderd hebben. Ik ben heel benieuwd of er een mooi team gaat komen en wat er allemaal nog meer gaat gebeuren op het gebied van NA.

tweet

Woensdag

Op woensdag is mijn man dus ook altijd vrij, mijn oudste dochter was spelen bij een vriendinnetje en met de jongste zijn we wat boodschappen gaan doen. In de middag aten we een vers broodje hamburger en heb ik heerlijk kunnen lezen omdat mijn jongste dochter lag te slapen.

 

Donderdag

Vandaag stond de wereld even stil, het was echt even slikken toen ik las dat Alan Rickman dood was. Dit kon en mocht toch niet waar zijn? Ik voelde me die dag erg leeg, heb eigenlijk ook weinig gedaan. Ik heb er een blogpost over geschreven en ‘s avonds zijn we met een groepje op facebook Harry Potter and the Halfblood prince gaan kijken ter eren van één van onze toch wel favoriete leraren op Hogwarts. Ook begon ik in Losing it voor de 18+ leesclub.

Rip

Vrijdag

Vrijdag is mijn enige echte vast werkdag, de rest van de week wisselt het nogal. Maar ik had gelukkig ook nog wel tijd om Losing it uit te lezen. Wat ik er van vond lees je binnenkort op mijn blog. Die avond zou ook de eerste Leesbeesten Leesclub van start gaan. Een ontzettend gezellige avond, waar ik super leuke mensen heb ontmoet en we heerlijk gekletst hebben over ons favoriete onderwerp: Boeken.

1

Zaterdag

De meiden hadden gelogeerd bij opa en oma en werden tegen de middag weer thuisgebracht. De ochtend heb ik dus heerlijk uitgeslapen, mijn blogpost over de leesclub geschreven en lekker voor de tv. gehangen. Vandaag ben ik ook begonnen in het boek: Duizend stukjes van jou van Claudia Gray, ik ben nog niet zo ver maar wow ik vind het nu al goed. En het is het volgende boek van de Leesclub! Natuurlijk was het ook weer tijd voor Wie is de mol!!!!!

12383616_211059402569208_2024579901_n

Zondag

Vandaag hebben we een verjaardag van een vriendinnetje van Lotte, dus eigenlijk bijna de hele dag van huis. In de avond nog even lekker wat lezen en een aflevering van Jessica Jones kijken.

Dit was mijn week, hoe zag jullie week er uit? Heb je iets bijzonders gedaan?

2 gedachtes over “De week van een boekenworm 2

  1. Vraaghetdeboekblogger was echt geweldig hé. Ik heb zelf twitter niet op mijn telefoon staan en was dus heel blij dat ik toevallig net dan even had aangemeld. Zelf heb ik donderdag in mijn eentje naar Harry Potter & the philosopher’s stone gekeken. Dat ene moment waar Dumbledore in één van de eerste scènes tegen Hagrid zegt dat het geen echt afscheid is – kwam wel heel mooi uit na het trieste nieuws die dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.